Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tobie chyba weszła już po same jaja
Tobie wchodzi ukraińska po sam przełyk. Szkoda mi takich jak ty, nawet nie nazwę tego "ludźmi", którzy nie mają pojęcia co się w koło nich dzieje. Ty wierzysz w to co telewizor ci powie. Ha tfu oby jak najmniej takich śmieci.
Tym ludzie i większość ssaków różni się od ruskich...
I niektórych pierdolców z sadistica
He he, jak patrzę na te komentarze o "złych ruskich", pisane przez ukrów i innych wielbicieli jedynej, żydowskiej, narracji o obrazie świata to sobie myślę tak:
pies was jebał, barany. W dupie byliście a w jeszcze głębszej jesteście a będziecie już niedługo mocno zadziwieni. Już szykują w konsulatach listy na was - ukrów i wywiozą was jak w czasie wojny żydów z całej Europy do Niemiec. Milicja was połapie i Zieleńskiemu dostarczy, he he. Mięska armatniego jemu nużno! Polaczkom, którzy zapomnieli o Wołyniu dadzą info z WKU, że mogą zostać żydożiłnierzykami i pognają w transporterkach z zaspawanymi włazami pod ruskie wyrzutnie walczyć za UPAinkę z ruskimi ogrami bo takie jest przeznaczenie pojebów: selekcja naturalna.
Tyle będzie z waszego pierdolenia bo na przemiał jesteście, wszarze, i tak przeznaczeni.
Sram wam przez przełyk do tych pustych łbów. Powodzenia na froncie, debile. A Halmanowi powtórzę jeszcze raz, bo kiedyś już mu powiedziałem: zacznij samodzielnie myśleć albo skończ wreszcie za pieniądze siać tu antyrosyjską propagandę. Jedno z dwóch, póki jeszcze masz czas bo później zadecydują za ciebie. A, nie jestem ruską onucą tylko Polakiem z dziada pradziada. Moi przodkowie zostaki przez hołotę jewrejską wydymani za udział w Powstaniu Styczniowym i zostali z niczym. Ćwierć rodziny zarąbała ukraińska dzicz na Wołyniu, gnębiono nas za komuny a i tak wiem, że Rosja to nie ZSRR, Rosjanie to nie porewolucyjna żydobolszewia, a tzw. cywilizacja zachodnia to już ściek gówna. Afryka się budzi, Ameryka Pd, Cała Azja się zaraz zjednoczy a wy dalej, tłuki jebane, ssijcie pałę z wyrazem nieskażenia myślą na tępych mordach.
Moderatorów pozdrawiam, proszę nie usuwać, może coś do niektórych trafi.
Tyle w temacie
sam skończysz na froncie goju, widać że się nie nauczyłeś
po historii przodków że z potężnym narodem izraelskim albo trzymasz albo potem zostaje tylko gorczycz istienia i narzekanie na rzeczywistość, co sam teraz czynisz. szalom
Tym to różni się wiele zwierząt od takch jak ty.
Pewnie nawet nic nie wiesz o referendach i o Ugańsku czy Doniecku. Idź się z nazolem za wyrzutnie potrzymać.
A kryptonim "Projekt Wisła" ci coś mówi tłuku?
To dopiero musi boleć.
"Referenda" czyli dobra robimy referendum a wynik bedzie taki i taki, po zajęciu krymu pare lat temu nawet przechwycono taka rozmowe ruskich, jaki ma być wynik ustalali. A teraz idź pomodlić sie to hujka putinka i lulu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów