Wyzwij swoich znajomych już dziś!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawi mnie jak teraz zareagują organizmy 15 latków na taką ilość plastrów (o ile będzie ich na nie stać) za miesiąc reportaże ile to dzieci trafiło do szpitala bo przedawkowali nikotynę w plastrach.
chore panowie i panie chore...
Każda używka jest dla ludzi. Wypić sobie z 3-4 piwka ze znajomymi czy wódeczkę (bardzo lubię w towarzystwie), zapalić w międzyczasie fajeczkę super sprawa dla dorosłych. Ale zapijać się na umór i palić jak smok? Kawa to samo - kubek z rana jak śmietana ale w szkole średniej miałem aparaty co chlały ją dzbankami i że niby "faza".
Niesamowite czego debile nie wymyślą...
Każda używka jest dla ludzi. Wypić sobie z 3-4 piwka ze znajomymi czy wódeczkę (bardzo lubię w towarzystwie), zapalić w międzyczasie fajeczkę super sprawa dla dorosłych. Ale zapijać się na umór i palić jak smok? Kawa to samo - kubek z rana jak śmietana ale w szkole średniej miałem aparaty co chlały ją dzbankami i że niby "faza".
Niesamowite czego debile nie wymyślą...
Co za idiota,
@Sznoruwa9 Ale ta historia jest już oklepana...
@up
Co nie zmienia faktu, że wiele osób taką lekcję przeszło
Co nie zmienia faktu, że wiele osób taką lekcję przeszło
Czóbaka napisał/a:
Każda używka jest dla ludzi.
Nie, użytki są dla idiotów. Można ze swoim ciałem zrobić 1000 lepszych rzeczy niż tak bezwstydnie je niszczyć używkami.
A mnie się podobają takie wyzwania.
Przynajmniej łatwiej jest odróżnić idiotów od reszty. Niech sobie giną, a my na to popatrzymy.
Przynajmniej łatwiej jest odróżnić idiotów od reszty. Niech sobie giną, a my na to popatrzymy.
serio wierzycie, że to nie jest fake?
Tak w ogóle to nikotyna, wbrew pozorom, jest jedną z najsilniejszych neurotoksyn. Paląc szluga wchłaniamy jej minimalne ilości, ale takie coś jak prezentują te cymbały z filmiku to moim zdaniem graniczy z próbą samobójczą. Jak któryś z odwalających takie manewry będzie miał pecha, to jebnie w ramę i tyle w temacie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów