18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Super drapieżnik
Byt • 2014-06-06, 13:51
Na głębokości 580m coś wpierdoliło 3 metrowego rekina. Tylko co? Drugi, jeszcze większy rekin? Orka?
..a może Godzilla?

Zgłoś
ulifont 2014-06-06, 17:05
MaszAyahuaskę
Z nas dwóch ty jesteś internetowym napinaczem, nie mieszkam w wiosce, a dosyć rozwiniętym mieście,więc byś musiał zebrać z kilkudziesięciu goroli, aby cokolwiek wskórać, choć i to niemożliwe. Dlatego łaskawie wróć do swojego urojonego świata i swoich prawicowych kolegów, a nie truj dupy porządnym ludziom.

Rzeczpospolito Ślónsko
Zgłoś
~DMT 2014-06-06, 17:33
Kurwa, ulifont,po pierwsze to ty byś musiał pozbierać chłopaków nie wiadomo skąd. Ja mam takich wielu, zasłużyłem na ich szacunek przez tych parę lat, ale ze ścierwem się nie będę kłócił, pw do mnie masz, zobaczymy czy masz jaja. Ja jestem internetowym napinaczem? Ej chłopaku, nawet nie wiesz co do mnie mówisz,z lewicowym ścierwem nie wchodzę z nawet w dyskusję, bo twoje argumętny rozbijam o kant chuja, i tam sobie możesz mi posmarować. Skończyłem i i na resztę twoich wypocin nie odpowiem, chyba ż mi napiszesz na pw gdzie mieszkasz A tak ogólnie temat o wpioerdolonym rekinie i wyszło jak wyszło, ale kwestja debili...

Q L I M A X
Zgłoś
ulifont 2014-06-06, 17:56
MaszAyahuaskę
wszystko już na twój temat wiem.Wariat i jego urojenia.

Rzeczpospolito Ślónsko
Zgłoś
x................s 2014-06-06, 18:23 2
uniflet to taki lewicowo parówkowy-skrytożerca
Zgłoś
skoniakoski 2014-06-06, 18:26
to była mama bongmana
Zgłoś
BiałyPiotr 2014-06-06, 21:08 1
@MaszAyahuaskę - odstaw tą amfę ziom
Zgłoś
bania88 2014-06-06, 22:15 7
MaszAyahuaskę napisał/a:

januszmilion,kenzol, w dużej mierze prawdopodobne, Obstawiałbym tu jeszcze kaszalota, do 3-4 km nurkują ....

Troche chujowa sie wam dyskusja rozwinela. Ja ci jednak odpowiem normalnie na twoj komentarz. Orka lub kaszalot, pewnie masz racje, ale ja np sie zastanawiam nad takim motywem. Pomysl, kiedys za czasow dinozaurow w oceanach plywaly bestie "dinozauropodobne". I jak meteoryt przyjebal w ziemie, a taki potworek siedzial se gdzies na dnie oceanu to przeciez mu nic sie nie stalo, bez problemu przezyl. Skoro wtedy przezyl to rownie dobrze moze se siedziec tam do dzis, a jezeli siedzi do dzis to takie rekiny i inne to on opierdala na porzadku dziennym. Ciekawe co tam w tym oceanie siedzi...
Zgłoś
Bero123 2014-06-06, 22:59
@bania88 - tylko czekać aż to "coś" wyjdzie na ląd
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów