18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Super mocna zapalniczka
Fakerę • 2011-07-09, 12:20
Można komuś tym wyrządzić niezłą krzywdę

Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
Zgłoś
sosik 2011-07-09, 18:15 1
Dobre do podpalania papierosów tym, którzy na Nas żerują
Zgłoś
skival 2011-07-09, 18:24
niepraktyczna zapalniczka....gazu pewnie starcza na nakręcenie tego filmiku i na 2 sekundy dłużej
Zgłoś
Pajoresko 2011-07-09, 18:29
typczan napisał/a:

@Bongman - Fifacze umożliwiają miły proces "hodowania" Po kilku sztukach bierzemy zwykły żar i frygamy i to jest dobre. Ale jak się bierze min. 1 gieta worek, to musi wjechać joint , dopiero reszta w lufie palona. Co do jointa to też zależy jak kto robi i pali hehe Ja palę same zajebiste. Konwersacja na temat tego, co jest lepsze - joint czy lufa - moim zdaniem nie ma sensu.
A co do tego żaru, to fryganie takim kojarzy mi się z bejem normalnie, bo THC paruje w znacznie niższych temperaturach niż nieklepiące, brudne, śmierdzące substancje smoliste.

od trawki do strzykawki
Zgłoś
h3h3 2011-07-09, 18:40
Pajoresko napisał/a:

od trawki do strzykawki

Oto sposób, którego ja używam. Zwykłe palenie już mi nie wystarcza. Rozpuszczam THC w wysokoprocentowym alkoholu, a nastepnie daje sobie po kablach. Chuj, ze wypala żyły, ale moje życie już nic dla mnie nie znaczy... Liczy sie tylko ćpanie.

Uważajcie na siebie!!!

Swing on the spiral...
Zgłoś
Psychiczny 2011-07-09, 19:27
Vomusu napisał/a:

Oto sposób, którego ja używam. Zwykłe palenie już mi nie wystarcza. Rozpuszczam THC w wysokoprocentowym alkoholu, a nastepnie daje sobie po kablach. Chuj, ze wypala żyły, ale moje życie już nic dla mnie nie znaczy... Liczy sie tylko ćpanie.

Uważajcie na siebie!!!

gówno mnie to obchodzi ...
Zgłoś
h3h3 2011-07-09, 22:17
Psychiczny napisał/a:

gówno mnie to obchodzi ...

No i spoko.
Wyraziles swoja opinie, a ja swoja.
I juz jest luz.

Swing on the spiral...
Zgłoś
Lumpy1 2011-07-10, 12:50
no ale hery z bonga albo dżoja nie zapalisz
stąd fify są lepsze

tnij.org/freee50
POKER TO NIE HAZARD I CHUJ!!
Zgłoś
Teodorr 2011-07-10, 19:03
@up
A jakby było nakruszone na stole, potem by tam wysypał palonko, które pomieszał z papieroskiem i nabił nim cybucha, to czy jesteś pewien, że palisz tylko ziółko?

Nigdy nie wiesz co dokładnie palisz! Z czym to było robione, czym i gdzie. A jeszcze bardziej co z tym się działo wcześniej.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów