📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
sklep nie zarobi tak jak sobie to z prostej matematyki liczycie.
Przy sprzedaży dwóch, czyli zestawu, sklep otrzyma korektę do ceny zakupu i kupi od centrali taniej.
Zarobi żabka jako centrala, a nie żabka jako pojedynczy sklep.
Przy sprzedaży dwóch, czyli zestawu, sklep otrzyma korektę do ceny zakupu i kupi od centrali taniej.
Zarobi żabka jako centrala, a nie żabka jako pojedynczy sklep.
ConorBro napisał/a:
Mnie bardziej zastanawia "Cena za 1 szt POZA ZESTAWEM: 3,19". Czyli cena za 2 sztuki: 6,38.
A więc jak dobrze rozumiem to na tej całej "promocji" sklep zarobi 1,62 zł?
O ty ''miszczu'' , ale nas zagiąłeś
Czy tylko ja dostrzegam tu fejka? widać że cena 4,00 pln jest naniesiona, nawet pod przecinkiem piksel widać
Kurwa ale jak kupisz 2 poza zestawem to oszczedzisz te 1,62zl bo w zestawie(2szt.) dajesz 8zl a za 1szt. 3,19zl(cena poza zestawem)! Koniec
Falubaz to magia. Speedway to religia.
Browaryt
no chodzi właśnie o promocje, harnaś 6sztuk za 14zł,5carlsbergów za 10, 4 sterny extra strong za 9zł
no chodzi właśnie o promocje, harnaś 6sztuk za 14zł,5carlsbergów za 10, 4 sterny extra strong za 9zł
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów