📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@DrUnknown Właśnie chciałem napisać, że to jest idealna praca dla Bogusia... A swoją drogą, gram sobie dzisiaj w GTAV i powiem szczerze, że to jest ciekawsze.
Wie ktoś co to za miasto? Może Budapeszt?
Zawsze mnie zastanawiało jak oni daja rade wytrzymywać ten hałas syren. Głuchych biorą? Super stopery mają? Ja dostałbym pierdolca po minucie.
Zawsze mnie zastanawiało jak oni daja rade wytrzymywać ten hałas syren. Głuchych biorą? Super stopery mają? Ja dostałbym pierdolca po minucie.
i co ? kręcił się po mieście a i tak huja znalazł... my jak jeździmy z chłopakami autobusem to przynajmniej chipsy kupimy...
Przytoczę tutaj pomysł z Top Gear
Zatrudniać jako kierowców karetek byłych kierowców rajdowych/wyścigowych
Zatrudniać jako kierowców karetek byłych kierowców rajdowych/wyścigowych
WIELKI szacunek dla kierowcy karetki i kultury wszystkich innych uczestników ruchu, tam jest kultura i każdy się usuwa ucieka z impetem żeby tylko mogła przejechać karetka bo sami dobrze wiedzą że kiedyś oni w niej mogą być i mogą nie zdążyć na czas do szpitala.
w Polsce brakuje takiej kampanii reklamowej która by Nas wszystkich nauczyła jak się wtedy zachować i jakie są konsekwencje tego że karetka przyjedzie nawet jedną minutę później do szpitala.
w Polsce brakuje takiej kampanii reklamowej która by Nas wszystkich nauczyła jak się wtedy zachować i jakie są konsekwencje tego że karetka przyjedzie nawet jedną minutę później do szpitala.
Wedlug mnie powinni miec jedna specjalna karaetke do testowania. Najebac do srodka 2 policjantow i kamere i raz na miesiac albo na dwa zapierdalac tak przez miasto i w wyjatkowych przypadkach gdzie debile blokuja przejazd bo im sie nie chce albo sie spiesza i nie moga zjechac, jebac takie kary zeby srali na mietowo. Daje rok i by tak pieknie nauczyli sie zjezdzac ze by mozna bylo olimpiady w zjezdzaniu robic.
Za ratowników medycznych, którzy zapierdalają i ryzykują nie raz własne życie, po to by ratować innych, zawsze dam piwo.
Tak z 10 razy bym w kogoś przyjebał na jego miejscu... tak, jestem takim sobie kierowcą i się tego nie wstydzę. Staram sie, myślę na drodze, jadę z A do B z dozwoloną prędkością maksymalną - ale tak bym nie pojechał.
Wiem, strasznie nieortodoksyjny komentarz jak na sadistic.
Wiem, strasznie nieortodoksyjny komentarz jak na sadistic.
no ładnie, ale w porównaniu do polskich warunków tam nie ma prawie w ogóle korków...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów