Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdy rysują "na krzyż" są nienaturalnie wygięte. Albo jakiś Jogin albo fake
dwie czy jedna... i tak wyszło zajebiście
@ticorr - tak kurwa a ja jestem Salvador Dali i mówię Ci że chuj się znasz
ty się chuj znasz.. wejdź na pierwszy lepszy portal poświęcony grafice i zobacz ile ludzie mają tam lat, gdy rysują zwykłe portrety.. jak nie jesteś w temcie to morda w kubeł...
ty się chuj znasz.. wejdź na pierwszy lepszy portal poświęcony grafice i zobacz ile ludzie mają tam lat, gdy rysują zwykłe portrety.. jak nie jesteś w temcie to morda w kubeł...
Och wybacz że uraziłem twą dumę. Wiesz mam książkę o rysowaniu portretów poza tym może ekspertem w rysunku nie jestem ale jednak studiuję przedmiot mocno z tym powiązany (więc w tej dziedzinie ekspertem być nie muszę) ale i tak wystarczająco dużo ogarniam. Więc na żadne portale poświęcone grafice wchodzić nie zamierzam. A ten lub Ci z filmu jest lub są dobrzy i rysują zajebiście. I nie zaprzeczysz chyba że zazdrościsz umiejętności.
A z mordą powiedziałbym Ci coś ale jakieś resztki szacunku do starszych mi pozostały
Siedzą dwie osoby, praworęczna i leworęczna....... Dalszą część historii znacie
Znamy.
Jedna pyta drugiej:
- Walisz konia?
- Tak
- To wal swojego!
Ty znawca to se kurwa wejdź na największe polskie forum poświęcone grafice (max3d.pl) i znajdź mi chociaż jednego grafika po liceum który takie rzeczy maluje.
Kurwa przeszukaj sobie złotą i srebrną galerię i teczki najlepszych użytkowników i znajdź szkice podobnej jakości a potem pierdol głupoty że to jest pikuś i że każdy to potrafi.
I nie zaprzeczysz chyba że zazdrościsz umiejętności.
Nie mam czego zazdrościć, bo takie pierdy to rysowało się w liceum dla koleżanek i znajomych. Dziś trzeba zarobić na piwo i dłubie się swoje projekty w wektorach i bitmapach w grafice użytkowej, a nie jakieś mazi-mazi mordy na papierze... z tego się po prostu wyrasta - albo inaczej: przechodzi się na inny poziom, niż przerysowywanie zdjęć...
Ty znawca to se kurwa wejdź na największe polskie forum poświęcone grafice (max3d.pl)
Weź się nie błaźnij z max3d tutaj... wejdź na gfxartist.com i poczytaj biografie tradycyjnych grafików na ich prywatnych stronach... co jeden to miał już wystawy w wieku 17 lat...
b). umieszczasz pod filią zdjęcie.
c). odrysowujesz zdjęcie w miarę dokładnie (potrzeba godzin)
d). nagrywasz film ewentualnie ryzując na raz z mańkutem o dłoni podobnych gabarytów.
e). wrzucasz na sadistica i robisz w chuja grafików po studiach co kurwa tableta na oczy nie widzieli.
f). jesteś zajebisty.
Captain Obvious
Nie mam czego zazdrościć, bo takie pierdy to rysowało się w liceum dla koleżanek i znajomych. Dziś trzeba zarobić na piwo i dłubie się swoje projekty w wektorach i bitmapach w grafice użytkowej, a nie jakieś mazi-mazi mordy na papierze... z tego się po prostu wyrasta - albo inaczej: przechodzi się na inny poziom, niż przerysowywanie zdjęć...
Weź się nie błaźnij z max3d tutaj... wejdź na gfxartist.com i poczytaj biografie tradycyjnych grafików na ich prywatnych stronach... co jeden to miał już wystawy w wieku 17 lat...
Jak ty rysujesz w wektorach to chuj z ciebie nie artysta. I nie pierdol mi tutaj jaki z ciebie nie wymiatacz od dziecka tylko zarzuć linkiem do folio bo na razie to jesteś dla mnie nikim.
Szefoo ty jesteś grafikiem i siedzisz w 2d, dałbyś radę takiego speeda jebnąć patrząc na zdjęcie? Oczywiście jedną ręką?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów