📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ej wie ktoś jak się nazywa muza z 7:00 ?? potrzebuje pilnie .
@skurwiel
Tak ciężko w google wpisać te kilka pierwszych słów które się słyszy w piosence? Uwierz, to działa.
Podpowiedź, jeśli nie znasz angielskiego/nie usłyszałeś: If you wanna be happy for the rest of your life.
Tak ciężko w google wpisać te kilka pierwszych słów które się słyszy w piosence? Uwierz, to działa.
Podpowiedź, jeśli nie znasz angielskiego/nie usłyszałeś: If you wanna be happy for the rest of your life.
Kurwaaa Nigdy tak się nie uśmiałem na sadolu zwłaszcza po alkoholu
Masa megastarych filmików złożone w jeden zbitek + tanie, gówniane efekty z sony vegas, żeby całość wydawała się trochę młodsza od wszechświata. 400 piw? Jak takie coś w ogóle zbliżyło się do okolicy 50 piw skoro wszyscy tutaj tak bacznie wypatrują czy przypadkiem tego już nie było?
Nie, dodawanie chujowych efektów dźwiękowych takich jak odgłosy ciosów z filmu z Brucem Lee w roli głównej nie liczy się jako "nowy" film.
Nie, dodawanie chujowych efektów dźwiękowych takich jak odgłosy ciosów z filmu z Brucem Lee w roli głównej nie liczy się jako "nowy" film.
Dawno się tak nie uśmiałem, bez kitu
eMAGieIKa napisał/a:
Ładnie odjebany mix zarazem godny tego portalu heheheh
Idź być gimbusem gdzie indziej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów