18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:43
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Supermoto
Wick3dPL • 2010-10-13, 10:21
Supermoto gdyby był łatwy to nazwał bym go "Twoja Stara"

Respekt dla takich ludzi
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
benx816 2010-10-13, 18:33
nie wiem po co wciskasz KTM teraz jak na filmiku jest yamaha wr 450
No a co do filmików na google to na tą impreze przyjechali RIVIERA STUNT RIDERS którzy oceniali triki. podpisane bylo dlatego bo same SM tam były.
pl.wikipedia.org/wiki/Supermoto tu mozesz sie czegoś dowiedzieć
Zgłoś
RastaMan 2010-10-13, 18:39
2:53 heh
Zgłoś
Janeo 2010-10-13, 18:52
za długie, nie chce mi się oglądać
Zgłoś
mooop12 2010-10-13, 18:55
Nie wiem co to jest ale z supermoto zbyt wiele wspólnego to to nie ma ;x
Zgłoś
Wick3dPL 2010-10-13, 19:09
Widać że koledzy nie odróżniają supermoto od motocross - a więc supermoto to cross przeznaczony do jazdy ulicznej, szersze felgi, łyse opony, twardsze zawieszenie. Natomiast Motocross to motor przeznaczony do jazdy terenowej, węższe opony z kostkami, miększe zawieszenie itd.
Zgłoś
awaria666 2010-10-13, 19:23 3
"Respekt dla takich ludzi"

Chuja tam respekt. Respekt to dla takich (txh ~angel):

Zgłoś
Wick3dPL 2010-10-13, 19:56
To nie jest respekt tylko niedoświadczenie młodego debila, inaczej tego nazwać nie można. Wsiadł na ścigacza i już ciśnie manetkę do końca = wypadek
Zgłoś
kucopony 2010-10-13, 22:09 1
jak się nie podoba to wypierdalać na "harda a nie narzekacie, wiadomo że jak bd krew połamane kości to i tak tam to wyląduje więc nie widzę opcji aby takie coś było w tym dziale...
Zgłoś
R................g 2010-10-13, 22:13
kucopony, nie ma sensu polemizować z dzieciakami, albo ludzmi o umyśle 13 latka. Nie dogodzisz
Zgłoś
Hrabia Drapula 2010-10-13, 22:35 2
DO AUTORA
błąd w opisie
chyba chciałeś napisać "Moja Stara"
Zgłoś
sylwek 2010-10-13, 22:41
benx816 troche wiesz na temat stuntu xD jesteś na jakim s forum np scooterstunt albo stunt poland?
Zgłoś
zaba711 2010-10-13, 22:51
Cytat:

Mów o swojej matce że jest stara i łatwa ,a nie o mojej ! tak !?
Zgłoś
czuly_barbarzynca 2010-10-14, 0:52
Wick3dPL napisał/a:

Supermoto gdyby był łatwy to nazwał bym go "Twoja Stara"Respekt dla takich ludzi

akurat nie ma latwiejszego motocykla do stuntu niz supermoto. Gdyby to robil na jakims scigaczu to by bylo cos. Ale z takim repertuarem trikow to moze by zajal 20 miejsce na jakis zawodach w polsce. Zobaczcie sobie na YT filmiki Rafala Pasierbka (stunter 13) - jego przejazdy na CBR 600 i kawie 636 urywaja dupe
Zgłoś
nanab 2010-10-14, 3:35
Czym się tu podniecać? Ja takie coś robiłem kilka godzin po zainstalowaniu gta...
Zgłoś
snik0 2010-10-14, 7:56
zaba711 napisał/a:

Mów o swojej matce że jest stara i łatwa ,a nie o mojej ! tak !?

Kiedy to właśnie twoja stara jest stara i łatwa...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem