📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
supermoto, żadne crossy. krajobraz bardzo skandynawski. obejrzałem z zaciekawieniem do końca
@Mistrzu4 gratuluję idioto pomysłu jazdy w krótkim rękawku i krótkich spodenkach.. chciałbym ciebie niedługo zobaczyć na hardzie, wtedy zapamiętasz że tak się nie robi..
wlatca852 napisał/a:
@Mistrzu4 gratuluję idioto pomysłu jazdy w krótkim rękawku i krótkich spodenkach.. chciałbym ciebie niedługo zobaczyć na hardzie, wtedy zapamiętasz że tak się nie robi..
Za to ja znalazłem twoje zdjęcie idioto! bez hejtów plz
Trochę metalowej linki przy jednym słupie trochę przy drugi i materiał na harda gotowy
a z kałuży się wynurza,
Hipopotam powiadacie?
To Antifa po krucjacie
Z nosa cieknie, oczy łzawią,
już się chłopcy w to nie bawią.
Ryj obity, dupa cała,
To skinheadzi wpier******
Dla Antify, kupy szczyli
Z nosa cieknie, oczy łzawią,
już się chłopcy w to nie bawią.
Ryj obity, dupa cała,
To skinheadzi wpier******
Dla Antify, kupy szczyli
kij w szprychy
no genialne crossami po asfalcie jeździć
Na motocyklu super się jeździ, ale ogląda się fajnie tylko wypadki. Taka prawda.
wlatca852 napisał/a:
Zauważ że krótkie spodenki miałem tylko przy nagrywaniu intra gdzie nie osiągnąłem nawet 30km/h. Reszta trasy jest nagrana w odpowiednim stroju. No i jednak mam tą nadzieje, że nie zobaczycie mnie na hardzie. Pozdrawiam!
Na chuj jakiś pajac wrzuca filmik z przejażdżki po mieście?? !! Kurwa może zaszaleje i dodam materiał z mojej jazdy na rowerze... w filmiku można by zobaczyć niebezpieczne ewolucje jak np. jazda po chodniku czy też nawet mini skoczki z krawężników ,a wisienką na torcie byłoby hamowanie z tzw. zrywem :] a wracając do naszych chuliganów to oni chyba z bojówki Jezusa (lecą ostro ale nie za ostro :])
Przejedź przez chodnik, wkurwiaj kierowców i obudź czyjeś dziecko. Szpan na maksa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów