Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rozwydrzone bachory pretensjonalnych rodziców.
Też bym je napierdalał, aż by się nauczyły dyscypliny której w domu nie ma.
Zaraz odezwą się zniewieściali białorycerze, usługujący swoim gówniakom i biegiem spełniający ich fanaberie.
Tatuś już włącza bajeczkę, nie płacz.
Sęk w tym, że tylko bachory możesz napierdalać, bo dorosłemu facetowi mozesz co najwyżej uklęknąć do miecza. Ty byś napierdalał bachory, ja bym napierdalał ciebie i koło się zamyka.
Może to drugoroczny? Oblał z leżakowania i podpierdala plastelinę na lewo.
Wygląda na to, że srul plątał się pod nogami. Wystarczyło.
Brawo dla ojca
Mizianki. Jakby o moje dziecko chodziło, to pewnie skończyłaby karierę przedszkolanki w szpitalu na SORze.
Mizianki. Jakby o moje dziecko chodziło, to pewnie skończyłaby karierę przedszkolanki w szpitalu na SORze.
Dostałbyś od niej w trąbę tak jak twój gówniak i schowałbyś się pod stołem
Może konfederata? Tam ponoć chęć bicia własnych dzieci to standard. Jak mawiał Korwin, Dziecko MUSI się bać rodziców, teraz to są kluchy co to się rodziców nie boją. Dla mnie jako rodzica - gdyby dzzieci się mnie bały i był posłuszne przez strach - byłaby to największa życiowa porażka
No właśnie. RODZICÓW tępy zjebie.
Mały smród za darmo nie obrywał. Piwko dla pani przedszkolanki
Dostałbyś od niej w trąbę tak jak twój gówniak i schowałbyś się pod stołem
Może i tak, ale w dalszym ciągu nie wyszedłbym na niezaradną życiowo pizdę, co to nie potrafi wziąć odpowiedzialności za swoje czyny...
Rozwydrzone bachory pretensjonalnych rodziców.
Też bym je napierdalał, aż by się nauczyły dyscypliny której w domu nie ma.
Zaraz odezwą się zniewieściali białorycerze, usługujący swoim gówniakom i biegiem spełniający ich fanaberie.
Tatuś już włącza bajeczkę, nie płacz.
Misiu która grupa inwalidzka?
Wszystkie powinny dostać wypierdol, dziecka nie broniły a za śmiecia nadstawiają karku
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów