pepzon,
Czy Ty naprawdę jesteś taki tępy? To, że siedzisz od tygodnia na sadolku, to nie znaczy, że, jak Twój zjebany temat trafił na główną, możesz szczekać do mnie, jak do swojego dziecka. Chuj mnie obchodzi, na jakim pracujesz systemie, chuj mnie obchodzi Twoje zdanie, a Twoje wypociny mogą tylko rozśmieszyć i wkurwić jednocześnie, co zresztą moderatorzy przypieczętowali warnem. Jeżeli nie zrozumiałeś żartu Penera o stronie pudelek.pl oraz mojej ironii, to szukaj szczęścia gdzie indziej. A teraz po kolei:
pepzon napisał/a:
Do Rokson. Chłopaku popatrz na swój Polski i na swoją składnię, a dopiero potem osądzaj Lamusie!!! A jeśli nie podoba Ci się mój Polski, to Wyp*erdalaj gnojku, bo ch*j wiesz o polskim języku...
1. Przymiotniki piszemy z małej litery (wyjątkiem jest Boski, jednak znowu nie jest to obligatoryjne).
2. Moja składnia to była ironiczna odpowiedź na Twój post, w którym powtórzyłeś wyraz
mamy.
3. Cenzura na tym forum nie jest obowiązkowa, a cenzurowanie na siłę jest również nagradzane przez moderatorów. Ty się uchowałeś.
4. Dobrze, że mam tak bogatą wyrocznię języka polskiego, jak Ty.
5. Warna dostałeś za to, cytuję Centuriona, że
Od dzisiaj za kazanie komuś "wypierdalać" w komentarzu, shoutboxie, prywatnych wiadomościach (po zgłoszeniu), czy inne przejawy chamstwa oficjalną nagrodą jest usunięcie posta i ostrzeżenie o wartości 3 - w przypadku braku poprawy - miesięczny odpoczynek od pisania na forum.
Jeśli jesteś idiotą, który nie ma niczego ciekawego do napisania, a czuje parcie z dupy - nie komentuj.. Zresztą masz to napisane w komunikacie warna, więc nie, nie dostałeś warna za napisanie prawdy.
pepzon napisał/a:
Do Lord Rokson. To że używasz Appla nie znaczy, że masz coś do przekazania osobiście używam tego systemu na co dzień, więc oszczędź swoich wypocin dzieciaczku. Jak będziesz miał Windowsa, Linuxa i Leoparta na jednym kompie, wtedy możemy pogadać. Puki co, zapnij zwieracze i ucz się od starszych...
1. Kurwa, przypierdalanie się do maca jest tak słabe, jak Twoje wytłumaczenie... Gówno mnie obchodzi, na jakim systemie pracujesz, a całe szczęście nigdy nie zrobię takiego błędu, że zaczopuję sobie komputer windowsem, linuxem i leopardem (starym systemem Apple), więc nigdy nie będziemy sobie mogli pogadać.
2. To jest leopard, nie leopart. Pisze się
póki, nie
puki. Kurwa, i Ty mnie staruszku chcesz polskiego uczyć...
3. Argument
ucz się od starszych jest tak słaby i oklepany, że już wolałbym, gdybyś mi znowu kazał wypierdalać.
Teraz czekam z niecierpliwością na odpowiedź, bo, jak zdążyłem się zorientować, jesteś tym typem nowego usera, który po wstawieniu tematu nie śpi całymi nocami, odświeżając co chwilę stronę ze swoim postem i atakując każdego, kto się jemu sprzeciwi. Przypominam też, że możesz dostać bana/warna za prywatne wiadomości, jeśli takowymi się posłużysz.
P.S. Masz pozdrowienia od mojej ani. Sphincter ani.