18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
susełek
pepzon • 2012-07-28, 23:58
Suseł żyjący w rosyjskim Bajkonurze

Podobno robi teraz karierę w necie

szukam drugiej połówki, może być 0,7 ewentualnie
Zgłoś
nw4d 2012-07-29, 9:46
Chuj mu w kitę sierściuchowi..
Zgłoś
rozkurw 2012-07-29, 10:19
Zmarnowalem pare minut życia.tyle w temacie.

My life,my rulez.
Zgłoś
asomdai 2012-07-29, 10:20
Wciaz lepsze od Twilight... Soundtrack wymiata, ciekawe kiedy bedzie na iTunes
Zgłoś
xgregor 2012-07-29, 11:22
Też bym się wkurwił jak bym miał kamerę na klatce. oh wait
Zgłoś
Schabik 2012-07-29, 11:22 1
Bajkonur jest w Kazachstanie
Zgłoś
preliator 2012-07-29, 11:23
A więc tak wygląda tajemnica strefy 51
Zgłoś
pakicito 2012-07-29, 11:29
w kosmos go chcą?
Zgłoś
Lechu1234 2012-07-29, 12:39
Jaki wykurwisty piesek!
Zgłoś
gumol 2012-07-29, 12:47
Ruskie tym susłem odwracają uwagę od swoich planów kolonizacji księżyca.

Ludzie! Wrzućcie na luz!
Zgłoś
steel002 2012-07-29, 13:03
Lagi ma.
Zgłoś
Rokson 2012-07-29, 13:05
pepzon,
Czy Ty naprawdę jesteś taki tępy? To, że siedzisz od tygodnia na sadolku, to nie znaczy, że, jak Twój zjebany temat trafił na główną, możesz szczekać do mnie, jak do swojego dziecka. Chuj mnie obchodzi, na jakim pracujesz systemie, chuj mnie obchodzi Twoje zdanie, a Twoje wypociny mogą tylko rozśmieszyć i wkurwić jednocześnie, co zresztą moderatorzy przypieczętowali warnem. Jeżeli nie zrozumiałeś żartu Penera o stronie pudelek.pl oraz mojej ironii, to szukaj szczęścia gdzie indziej. A teraz po kolei:

pepzon napisał/a:

Do Rokson. Chłopaku popatrz na swój Polski i na swoją składnię, a dopiero potem osądzaj Lamusie!!! A jeśli nie podoba Ci się mój Polski, to Wyp*erdalaj gnojku, bo ch*j wiesz o polskim języku...

1. Przymiotniki piszemy z małej litery (wyjątkiem jest Boski, jednak znowu nie jest to obligatoryjne).
2. Moja składnia to była ironiczna odpowiedź na Twój post, w którym powtórzyłeś wyraz mamy.
3. Cenzura na tym forum nie jest obowiązkowa, a cenzurowanie na siłę jest również nagradzane przez moderatorów. Ty się uchowałeś.
4. Dobrze, że mam tak bogatą wyrocznię języka polskiego, jak Ty.
5. Warna dostałeś za to, cytuję Centuriona, że Od dzisiaj za kazanie komuś "wypierdalać" w komentarzu, shoutboxie, prywatnych wiadomościach (po zgłoszeniu), czy inne przejawy chamstwa oficjalną nagrodą jest usunięcie posta i ostrzeżenie o wartości 3 - w przypadku braku poprawy - miesięczny odpoczynek od pisania na forum.

Jeśli jesteś idiotą, który nie ma niczego ciekawego do napisania, a czuje parcie z dupy - nie komentuj.
. Zresztą masz to napisane w komunikacie warna, więc nie, nie dostałeś warna za napisanie prawdy.

pepzon napisał/a:

Do Lord Rokson. To że używasz Appla nie znaczy, że masz coś do przekazania osobiście używam tego systemu na co dzień, więc oszczędź swoich wypocin dzieciaczku. Jak będziesz miał Windowsa, Linuxa i Leoparta na jednym kompie, wtedy możemy pogadać. Puki co, zapnij zwieracze i ucz się od starszych...

1. Kurwa, przypierdalanie się do maca jest tak słabe, jak Twoje wytłumaczenie... Gówno mnie obchodzi, na jakim systemie pracujesz, a całe szczęście nigdy nie zrobię takiego błędu, że zaczopuję sobie komputer windowsem, linuxem i leopardem (starym systemem Apple), więc nigdy nie będziemy sobie mogli pogadać.
2. To jest leopard, nie leopart. Pisze się póki, nie puki. Kurwa, i Ty mnie staruszku chcesz polskiego uczyć...
3. Argument ucz się od starszych jest tak słaby i oklepany, że już wolałbym, gdybyś mi znowu kazał wypierdalać.

Teraz czekam z niecierpliwością na odpowiedź, bo, jak zdążyłem się zorientować, jesteś tym typem nowego usera, który po wstawieniu tematu nie śpi całymi nocami, odświeżając co chwilę stronę ze swoim postem i atakując każdego, kto się jemu sprzeciwi. Przypominam też, że możesz dostać bana/warna za prywatne wiadomości, jeśli takowymi się posłużysz.

P.S. Masz pozdrowienia od mojej ani. Sphincter ani.
Zgłoś
Pener 2012-07-29, 13:33 1
Rokson, teraz powinno być git
Zgłoś
kapi145 2012-07-29, 13:34
Może myślał że rosjanie znowu podrzucili mu butelkę wódki, tylko jakoś tak dziwnie wyglądała i miał rozkminę
Zgłoś
Nakwasowany 2012-07-29, 16:30
pisze się "szuszeł"
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów