Jakiego bloku? Opis z dupy wzięty. Czytałeś info w ogóle? Widać, że to duża kuchnia jakieś restauracji.
bnkomi.ru/data/news/172099/print
Takie nieporozumienie.
Miała nóż w łapie i nawet nie próbowała się bronić...
W piątek 1 kwietnia po tym jak przez tydzień zaczął zmieniać mi się kolor stopy i krew leciała jak wodospad u napalonej na spadek gówniary przed śmiercią 90 letniego miliardera postanowiłem zadzwonić na pogotowie.
Pogotowie odmówiło przyjazdu tłumacząc, że oni do takich rzeczy nie wysyłają karetek. W poniedziałek 4 kwietnia poprosiłem o pomoc i zostałem prywatnie podwieziony do specjalisty chirurgii.
Można mieć nóż i stracić życie. Można nie pojechać w weekend do szpitala i stracić nogę.
buahahahahha "Piekło na ziemi" całą rosja to piekło na ziemi BAUHAHAAH dosstanie jakiś wyrok pójdzie na front a za pół roku wróci i będzie się tu jeszcze stołowal hahhah ruski syf i, rosja to kraj jak rozpadający się chl;ew
Jakiego bloku? Opis z dupy wzięty. Czytałeś info w ogóle? Widać, że to duża kuchnia jakieś restauracji.
adres wskazuje, że to blok mieszkalny i to nawet całkiem nowy
google.pl/maps/@61.6908664,50.8264595,3a,90y,185.4h,83.81t/data=!3m7!1e1!3m5!1sQwlGyxtGNB1MfY8RSJC93Q!2e0!6shttps:%2F%2Fstreetviewpixels-pa.googleapis.com%2Fv1%2Fthumbnail%3Fpanoid%3DQwlGyxtGNB1MfY8RSJC93Q%26cb_client%3Dmaps_sv.share%26w%3D900%26h%3D600%26yaw%3D185.39606381747325%26pitch%3D6.190274019539544%26thumbfov%3D90!7i16384!8i8192?coh=205410&entry=ttu
Tobie jak obcinali noge to też miałeś drugą, dlaczego sie nie broniłeś?
Tobie jak obcinali noge to też miałeś drugą, dlaczego sie nie broniłeś?
Żarty na bok - jak typ mi zajechał drogę i mnie zaatakował to teraz mam zawiasy na rok bo się broniłem i mam naruszenie nietykalności + rozstrój zdrowia na ponad 7 dni.
Możecie mieć mnie za niewiadomo jak pojebanego ale w momencie kiedy ktoś mnie atakuje nie mam żadnych hamulców i nawet przez ułamek sekundy nie myślę o zdrowiu napastnika.
Żeby też nie było to jak tylko się gość odsunął po mojej obronie to przerwałem eskalowanie konfliktu i odjechałem... a mogłem zabić.
To tak pół żartem pół serio pisałem ale z żartów to ostatnie zdanie tylko.
Dla mnie to całkowicie naturalna reakcja na atak aby się bronić nie myśląc o konsekwencjach swojego działania, mam gaz to chwytam za gaz, mam nóż to chwytam za nóż, mam broń palną to chwytam za nią.
Ja mam bardzo szczerą nadzieję, że nikt nigdy mnie w moim domu nie napadnie bo nie mam zamiaru iść do pierdla za gówno ale jakby do tego doszło to bym zabił bez mrugnięcia okiem i znając siebie pewnie potem bym jeszcze fotki porobił i wrzucił tutaj zanim bym dostał
Żeby też nie było to jak tylko się gość odsunął po mojej obronie to przerwałem eskalowanie konfliktu i odjechałem... a mogłem zabić.
To tak pół żartem pół serio pisałem ale z żartów to ostatnie zdanie tylko.
Dla mnie to całkowicie naturalna reakcja na atak aby się bronić nie myśląc o konsekwencjach swojego działania, mam gaz to chwytam za gaz, mam nóż to chwytam za nóż, mam broń palną to chwytam za nią.
Ja mam bardzo szczerą nadzieję, że nikt nigdy mnie w moim domu nie napadnie bo nie mam zamiaru iść do pierdla za gówno ale jakby do tego doszło to bym zabił bez mrugnięcia okiem i znając siebie pewnie potem bym jeszcze fotki porobił i wrzucił tutaj zanim bym dostał
I bardzo dobrze zrobiłeś ale spójrz na to tak. W większości takich sytuacji dostaniesz zawiasy a to praktycznie nie jest kara. Jak się nie jest patusem to nic ci się nie dzieje bo na 99% nie popełnisz kolejnego przęstepstwa
I bardzo dobrze zrobiłeś ale spójrz na to tak. W większości takich sytuacji dostaniesz zawiasy a to praktycznie nie jest kara. Jak się nie jest patusem to nic ci się nie dzieje bo na 99% nie popełnisz kolejnego przęstepstwa
No ale w papierach nasrane i zostajesz patusem bo nikt w normalnej robocie cię nie będzie chcial
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów