Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tak myślałem, Te "markowe" auta są mocno przereklamowane.
Ostatnio testowałem Mercedesa GLE SUV i GLE Coupe, Oba w wersji AMG (to tylko nazwa wersji wyposażenia, bo osiągów nie zmienia ) i muszę uczciwie powiedzieć, gówno jakich mało. Gdyby nie ten wielki ekran na desce i gdyby nie ledowe jarmarczne podświetlenie, to w zasadzie jakość wykonania na poziomie skody. Wyjątkowo słaby samochód. Na codzień jeżdżę Volvo XC60 i Mercedes jest daleko z tyłu jeżeli chodzi o ergonomię, trakcję, jakość wykonania...
Andrzej wstawaj!! Zesrałeś się!!
Ostatnio testowałem Mercedesa GLE SUV i GLE Coupe, Oba w wersji AMG (to tylko nazwa wersji wyposażenia, bo osiągów nie zmienia ) i muszę uczciwie powiedzieć, gówno jakich mało. Gdyby nie ten wielki ekran na desce i gdyby nie ledowe jarmarczne podświetlenie, to w zasadzie jakość wykonania na poziomie skody. Wyjątkowo słaby samochód. Na codzień jeżdżę Volvo XC60 i Mercedes jest daleko z tyłu jeżeli chodzi o ergonomię, trakcję, jakość wykonania...
Na jakim symulatorze?
Co do porównania z Volvo, to przyznaję rację.
Ale co do AMG, to trafiłeś na biedo wersje, bo jest wersja tylko z wyposażeniem, a jest też wersja poprawiająca osiągi.
Miałem okazję jechać tą drugą opcją, to bestia mruczy aż miło.
Pytam czysto teoretycznie, w razie wystawienia na aukcje:
Czy w aucie było palone?
Niestety, było. Widać efekty na zdjęciach.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów