Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:43
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Świadkowie Jehowy
grey_warden • 2014-01-26, 21:53
Siedząc na tronie naszła mnie dziwna myśl. Świadkowie Jehowy wierzą między innymi, że do Edenu wejdzie 144'000 ludzi. I nie więcej, nie ma miejsca. Więc po co, do kurwy nędzy, robią sobie dodatkową konkurencję?
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
OjciecStiflera 2014-01-27, 20:46
"Jakiś miesiąc temu postanowiłem z nimi pogadać i właśnie zagadnąłem o te 144k. Otóż, te 144 tysiące ma rządzić na ziemi jako "rząd Boży" po ponownym przyjściu Chrystusa. Ów rząd ma władać pozostałymi ludźmi. " 144000 pasożytów??? Qrwa kto to utrzyma??? Przecież teraz 460 ledwie ogarniamy. Czarno to widzę.
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2014-01-27, 20:56
Jakiś tydzień temu zapukał do mnie jakiś idiota z książkami, i koduje że roznoszą książki o "czymśtam", nie zdążył dokończyć swojej wypowiedzi, gdyż po słowach "może warto poczytać" powiedziałem mu że nie warto i zamknąłem drzwi. Patrząc przez kukiel zobaczyłem że minęli drzwi sąsiadki - pewnie wiedzieli że nie weźmie tej makulatury.

A na zluzowanie napięcia międzypośladowego sucharek:

Blondynka przekracza prędkość. Policjant macha lizakiem, a blondynka zatrzymuje się i pyta:
- Gdzie pana podwieźć?
Zgłoś
L................r 2014-01-27, 21:05 2
Po prostu do Edenu wejdą Ci, którzy uzbierają największą ilość "referrali". Chodzi tu głównie o reklamę
Zgłoś
gosiaczek0702 2014-01-27, 21:17
Znowu o tych oszustach i wyłudzaczach..
Zgłoś
p................s 2014-01-27, 22:00
Był o tym program cejroskiego i przetłumaczył że jest inaczej. Najpierw pójdzie te 144 tysiące a potem jest kolejne 4 miliardy miejsc. Więc wszyscy się zmieszczą. Ciekawe że u żydów jest podobnie.
Zgłoś
C................I 2014-01-27, 22:03 4
Zgłoś
artur_sz13 2014-01-27, 22:11
vassili napisał/a:

Jakiś miesiąc temu postanowiłem z nimi pogadać i właśnie zagadnąłem o te 144k. Otóż, te 144 tysiące ma rządzić na ziemi jako "rząd Boży" po ponownym przyjściu Chrystusa. Ów rząd ma władać pozostałymi ludźmi.

Hehe takie New World Order:D. To już wiemy kim są Illuminaci:D
Mojej babce też się ostatnio do domu wpierdzielili. Coraz młodsi łażą. A w okolice Łomży to kurde nawet na lubelskich ejestracjach potrafią przyjechać
Zgłoś
boberm 2014-01-27, 22:16
Każdego rodzaju nawracanie powinno być zakazane. Jasne, niektórzy potrzebują religii, ale nie powinni mieć żadnego prawa komukolwiek jej narzucać, namawiać do niej itp. Chodzący po domach jehowiec jest dla mnie jak naciągacz, który sprzedają babciom garnki za 5000zł.
Zgłoś
Grah 2014-01-27, 23:21 7

Przypadek? Nie sądzę.
Zgłoś
S................k 2014-01-28, 13:06
"Siedząc na tronie naszła mnie dziwna myśl."
To zdanie oznacza, że Twoja myśl siedziała na tronie i jednocześnie Cię naszła. Trzeba było napisać: "Gdy siedziałem na tronie..." ale to już nie brzmi tak inteligentnie, prawda?;>
Zgłoś
b................n 2014-01-28, 14:21
Co za kretyni tu siedzą. Idzcie dzieci do nauki. Nawet nie wiecie jak sie poprawnie pisze
Zgłoś
grey_warden 2014-01-28, 17:05
Szczwany_Lisek napisał/a:

"Siedząc na tronie naszła mnie dziwna myśl."
To zdanie oznacza, że Twoja myśl siedziała na tronie i jednocześnie Cię naszła. Trzeba było napisać: "Gdy siedziałem na tronie..." ale to już nie brzmi tak inteligentnie, prawda?;>

Pardon, pisałem to będąc trochę zmęczony, po długiej podróży. Owszem, masz rację, zwracam honor.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem