📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Popłakałem się
Świat kobiet.
Spodziewałem się motywu z Sexmisji lecz w wersji realistycznej - człowiek dalej by wymyślał koło.. przepraszam.. kobiety
Piwo dla pięknych kobiet za to, że są piękne
Spodziewałem się motywu z Sexmisji lecz w wersji realistycznej - człowiek dalej by wymyślał koło.. przepraszam.. kobiety
Piwo dla pięknych kobiet za to, że są piękne
Przecież nie mają się czego wstydzić przed sobą. } >
Gdyby na świecie istniały tylko kobiety to by nie chodziły ubrane, bo po co
Przecież nie mają się czego wstydzić przed sobą. } >
KHAKER,
Rozumiem, że jak jesteś w domu z samymi kolegami, pijecie piwko, gracie na xbox'ie i tak naturalnie siedzicie na golasa bo nie macie się czego wstydzić? Nie wyskakiwałbym z takimi newsami na sadisticu ziomek...
Rozumiem, że jak jesteś w domu z samymi kolegami, pijecie piwko, gracie na xbox'ie i tak naturalnie siedzicie na golasa bo nie macie się czego wstydzić? Nie wyskakiwałbym z takimi newsami na sadisticu ziomek...
@up to nie działa w tę stonę. lepiej jest oglądać wg. ciebie oglądać lesbian orgy, czy może... gay orgy?
vajron napisał/a:
To twoja opinia czy doszedłeś do tego razem ze swoim chłopakiem?
Doszedłem do takiego wniosku patrząc na twoją matkę.
teraz pytanie za 100 pkt bo dupeczki fajne można się rozmarzyć ale czy ktoś zna soundtruck ?
@vajron
Ale na świecie nie istnieją sami mężczyźni, czyli to co Twierdzisz nie jest zatem zaiste
Moja toria wnioskuje gdybanie gdyby...
Nie porównuj marzeń do teraźniejszości ;p
Niestety jak pójdziesz gdzieś w miejsca publiczne typu basen, prysznice na stadionach to dochodzi do takich rzeczy i dla nich jest to normalne.
Ale na świecie nie istnieją sami mężczyźni, czyli to co Twierdzisz nie jest zatem zaiste
Moja toria wnioskuje gdybanie gdyby...
Nie porównuj marzeń do teraźniejszości ;p
Niestety jak pójdziesz gdzieś w miejsca publiczne typu basen, prysznice na stadionach to dochodzi do takich rzeczy i dla nich jest to normalne.
Mimo tak wielkiej płci naszej zalety
My rządzim światem , a nami kobiety.
3:13 , Faaaaajna
My rządzim światem , a nami kobiety.
3:13 , Faaaaajna
0:23, 1:03 - Ja się kurwa pytam, czemu autorzy nam robią?!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów