Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
żałosne, masa nagrań nie z polski i oczywiście połowa to wieś i żule. Ja jakoś tego nie widzę na co dzień. Nie chce mi się szukać tego kanału na yt, żeby zobaczyć skąd jest ten palancik który to stworzył ale chuj mu w dupę.
uh nic się nie dziwić że nie widzisz takich rzeczy codziennie...
... jak byś wyszedł kiedyś na dwór to może bys się dowiedział...
a co do filmiku to praktycznie każdy skrawek był polski może 2-3 były nie polskie bo nie wiedziałem jakie...
... a jak by ci się chciało to wszystkie te filmiki możesz znaleźć z oryginalnym polskim dubbingiem w którym znajdują się słowa
"kurwa, ja jebie w pizdu, jebany, skurwysyn" i wiele wiele innych słów które pewno słyszysz na co dzień w domu...
pozdrawiam
żałosne, masa nagrań nie z polski i oczywiście połowa to wieś i żule. Ja jakoś tego nie widzę na co dzień. Nie chce mi się szukać tego kanału na yt, żeby zobaczyć skąd jest ten palancik który to stworzył ale chuj mu w dupę.
ale tylko do połowy. Cały to przyjemność, a na to sobie nie zasłużył.
Mam złą wiadomość. To nie jest niczyj kanał yt. Takie coś leci w telewizji !na puls czy plus tv jakoś tak nie pamiętam.
Co ty gadasz, to jest z youtube. wpisz sobie: Poland in 2 minutes. Poza tym gość robi takie filmiki z różnych krajów i te filmiki są robione bardziej dla jaj, niż żeby pokazać jak wygląda życie na codzień w danym kraju.
@up
Co ty gadasz, to jest z youtube. wpisz sobie: Poland in 2 minutes. Poza tym gość robi takie filmiki z różnych krajów i te filmiki są robione bardziej dla jaj, niż żeby pokazać jak wygląda życie na codzień w danym kraju.
Ja widziałem to w telewizji, jest cały program gdzie pokazują różne kraje ze świata w 2 minuty.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów