📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W tym kraju nie ma pracy dla ludzi z jego wykształceniem, próbuje łapać się więc nawet tak upodlającej fuchy.
Ja pierdolę, wrzucajcie więcej tych scen z kiepskich, bo wcale ich nie oglądałem. Co to kurwa za nowa chujowa moda? Wypierdalać z tym.
Cytat:
Ja pierdolę, wrzucajcie więcej tych scen z kiepskich, bo wcale ich nie oglądałem. Co to kurwa za nowa chujowa moda? Wypierdalać z tym.
to zamiast hodować dupsko i truć w każdym poście, rusz głową i załóż zbiorczy, a nie będziesz się wykłócał jak przedszkolak
@up
Nie wchodzę nigdzie poza poczekalnię i główną, więc nie mam zamiaru. Poza tym to, że nie ma takiego tematu usprawiedliwia takich gimbusów jak Ty. Nie wykłócam się tylko komentuję wstawkę, a że mi się nie podoba to w ten sposób.
Nie oczekuj wszędzie samych pozytywnych komentarzy.
Nie wchodzę nigdzie poza poczekalnię i główną, więc nie mam zamiaru. Poza tym to, że nie ma takiego tematu usprawiedliwia takich gimbusów jak Ty. Nie wykłócam się tylko komentuję wstawkę, a że mi się nie podoba to w ten sposób.
Nameless napisał/a:
Poza tym to, że nie ma takiego tematu usprawiedliwia takich gimbusów jak Ty.
gimbus, nowe słowo i od razu zarzucane często. Poza tym, napinka przez kabel. Stary, powinszować.
Nameless napisał/a:
mam wyjebane na komentarze, wrzucam, co uważam za fajne, ciekawe, że komuś się nie spodoba to chyba jasne, ale wkurwiają mnie ludzie Twojego pokroju, którzy na siłę pragną udowodnić (nie wiem komu), że są zajebiści. Może masz kompleksy, kliknij na pw, pomogę, doradzę
Kończę wymianę zdań, pewnie coś napiszesz, ale stawiam spoconego chuja na to.
Stary, trzeba więcej spokoju, a jak coś się nie podoba, a nie ma tego, co byś chciał, to to utwórz. yo
@up
Jak widzę takie eseje to od razu przewijam niżej, więc sorry, ale nie przeczytałem.
Jak widzę takie eseje to od razu przewijam niżej, więc sorry, ale nie przeczytałem.
Nagona jak chuj,... jak będziecie takie spinacze to wam mumia kutasy pozabiera. Zbiorczy na Kiepskich i koniec tematu.
Ja bym wolała obalić Guinnessa.
I to są prawdziwi Kiepscy, a nie to co teraz leci... Ehh.. Klasyka
Myślę, że gdyby nauczyciele pokroju Boczka uczyli w polskich szkołach, żaden gimbus nie miałby problemów z tym rewelacyjnym przedmiotem.
nie wiem co by to zmieniło i tak trzeba realizować program nauczania...
pierdol szkołe ucz sie z wikipedi
pierdol szkołe ucz sie z wikipedi
Walduś i jego nowa umiejętność!
Widać ze stary odcinek- stary ale jary!
Widać ze stary odcinek- stary ale jary!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów