📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
Swoją drogą to było ustawione, nie?
Wątpię, raczej wszystko według zasad, bo przecież wszyscy którzy mieli jakąś styczność z youtubem wiedzą że najmniej przydatnym przedmiotem szkolnym jest kanapka więc tak odpowiadali.
od 20 lat męcza tym gniotem .... blech
Myślałem że Czerkawski chce ją za cycki złapać.........
Czesiek181 napisał/a:
A gdzie Religia?
Religi tam nie ma bo być może przydaje się ona ludziom bardziej w życiu niż np informatyka..
Wtedy jak ktoś jest religijny
Bo jak ktoś jest niewierzący i mu się w ogóle nie przyda to przecież nie chodzi na religie, prawda?
Bo jak ktoś jest niewierzący i mu się w ogóle nie przyda to przecież nie chodzi na religie, prawda?
to jest kurwa w końcu familia, czy jakaś debilozjada, bo jakoś nie widzę żeby to były rodziny
Pewnie ustawione, żeby więcej kasy mogło pójść na... chuj wie na co tam miało iść
jakbyście oglądali i słuchali to o to chodziło, żeby odpowiadać tak samo jak kiedyś odpowiadali uczestnicy...swoja drogą, jakby teraz zapytali ludzi na ulicy o te pytania, to większość, dla fanu, odpowiedziała by "lama" albo "kanapka", więc i tak by się zgadzało...
A ta pływaczka co zabiła swojego brata to nie głupio jej tak się bawić w teleturnieju?
jeśli WF jest najmniej przydatny, to ja sie nie dziwie że tylu ciotów jest na świecie i wkręcenie śrubki w szafce powoduje u nich krople potu na skroniach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów