I zajebiści rodzice
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co mają do tego rodzice, jakbym miał takiego syna, który zabawia się z psem to bym go z domu wypierdolił, bo po co trzymać jebanego debila w domu?
Wrzucił na YT, żeby nie tylko on mógł się onanizować przed tym.
X'Mas Doggy Style? Widać w tej rodzinie to nic nowego.
Widzę, że kurwa wasze poczucie humoru stoi na zajebiście wysokim poziomie.
Jedziecie po tych rodzicach, jakby kurwa ten 15/16 latek nie mógł sobie sam poradzić z Jasper'em.
Widocznie taka zabawa podobała się zarówno synowi jak i kudłatemu pupilowi, a wy przeżywacie że starsi i siostra? mieli polewę z tejże akcji.
Jedziecie po tych rodzicach, jakby kurwa ten 15/16 latek nie mógł sobie sam poradzić z Jasper'em.
Widocznie taka zabawa podobała się zarówno synowi jak i kudłatemu pupilowi, a wy przeżywacie że starsi i siostra? mieli polewę z tejże akcji.
Vangee napisał/a:
Rodzice XXI wieku
Ciekawe czasy, dobrze że w nich żyjemy. I dobrze że nie mieszkam z rodzicami.
Ale psa masz?
cipa ,dupa ,japa.niekoniecznie w tej kolejności.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów