Mikołaj już sprawdza kto był grzeczny, a kto nie... Może objawić się wszędzie. Dziś był nawet w dupie mojego psa...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:22
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Bananek napisał/a:
~Nansze - dzięki. Widzę, że tylko Ty mnie rozumiesz.
A na mikołajowy odbyt trafiłem niechcący przeglądając wczorajsze zdjęcia. (poprostu lubię sobie powiększyć to i owo)
Lubisz powiększać sobie odbyt?
skoro znalazłeś to na stronach z pompką do powiększania odbytu to czemu napisałeś że to Twój pies?
~hubSSon - Pokaż mi stronę z tym psem, udowodnij jakoś to, co piszesz... A jeśli nie wiesz, to się nie wypowiadaj.
" Baku
Nansze to jest fotomontaz...ten mikolaj nie robi "hoł hoł hoł" xD" masz racje, robi hau hau hau, merry ass-masss
Nansze to jest fotomontaz...ten mikolaj nie robi "hoł hoł hoł" xD" masz racje, robi hau hau hau, merry ass-masss
niedługo goatse w wykonaniu psa : O
Pewnie się teraz śmieje, że gdzieś tam w świecie siedzi banda luda, którzy z nosem przy monitorze szukają świętego mikołaja w tyłku jego psa - to jest dopiero sadyzm
Dostałem bólu mięśni szczęki ze śmiechu jak czytałem te komentarze ! HAHAHA
@up
i ja tak samo.
Kurwa, prawie padłam
najśmieszniejsza rzecz na tej stronie forum obecnie, to dyskusje na temat odbytu i świętego mikołaja
i ja tak samo.
Kurwa, prawie padłam
najśmieszniejsza rzecz na tej stronie forum obecnie, to dyskusje na temat odbytu i świętego mikołaja
Bananek napisał/a:
Bananie, czytaj uważnie posty. w opisie napisał, że mikołaj był w dupie jego psa. a później w komentarzach stwierdził, iż znalazł owo zdjęcie na jakiejś stronie więc to nie jest jego pies. jeszcze dojdziesz do momentu, gdy w szkole będziesz się uczył czytania ze zrozumieniem~hubSSon - Pokaż mi stronę z tym psem, udowodnij jakoś to, co piszesz... A jeśli nie wiesz, to się nie wypowiadaj.
fuck. poprawka, nie dojrzałem, że to Twój temat. w każdym razie chodziło mi o Ciebie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów