Jak na razie 3 trupy. Podobno Syryjczyk, ale to niepotwierdzone info. Przebił się przez barykady zabezpieczające...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:15
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-19, 14:26
🔥
Świąteczny Jarmark w Magdeburgu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiewór napisał/a:
Polska jest chujowa to fakt ale jest najbezpieczniejszym krajem w Europie.
Zwazajac na to, ze poczucie bezpieczenstwa jest jedna z elementarnych potrzeb czlowieka to w jakiejs czesci tak jest to kurwa cudowne.
Mozesz wyjsc na ulice i nie patrzec przez ramie ze ci czarnuch odstrzeli leb albo piaskowa malpa rozjebie czaszke maczeta.
Jest caly czas.
uważaj abraxus bo jeśli dalej ci będą przyrastać połączenia między neuronami w tym tempie to zaczniesz na PIS głosować.
To teraz czas tego śmiecia przejechać tylko czołgiem powoli, aż wszystkie kostki popękają. Dupskiem ma jelita wysrać.
Kogo obchodzi co się stanie z Niemcami. Pieprzyć ich. zemsta za zabicie Żydów. Nakam נקם
Niedługo to będzie tradycja jak Kevin na Święta 😀
Wincy imigrantów wincy imigrantów
Anonimowyja napisał/a:
Już podobno 11 ofiar. Te akty terroru stają się Bożonarodzeniową tradycją.
Piko bellum
9mm parabellum bardziej uszczęśliwi ciapaków.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów