📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Jestę ekspertę. Wzięło, błysło i pierdolnęło. Racjonalizm, kurwa. Pisownia poprawna.
Zimna wojna nadal trwa. Lecz kto teraz trzyma jakie strony konfliktu nie wiadomo. Boże, żeby tylko mój serial w telewizji jeszcze puszczali ...
A może to ruska zapora antyrakietowa, rozwaliła jakąś rakietę dla testu czy działa.
no ładne cacko
Żałosne jest to że prawie wszyscy piszą jakieś idiotyzmy, tylko po to aby dostać najlepszy komentarz, zamiast szukać racjonalnego wyjaśnienia danego zjawiska.
@Namex
Jeżeli to byłby test zapory antyrakietowej to wątpię, by brała w nim udział rakieta z uzbrojoną głowicą jądrową.
Jeżeli to byłby test zapory antyrakietowej to wątpię, by brała w nim udział rakieta z uzbrojoną głowicą jądrową.
Jestem ekspertem od świateł na niebie więc sie wypowiem. UFO jak chuj
Przykro mi, ale to moja wina, nie powinienem jeść aż tak ostrego kebsa bo potem napierdala mi ogień z dupy.
sadol przez komentarze 90% użytkowników osiąga dno intelektualne :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów