📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
no mamy XXl wiek i świeczek nie można komputerem sterować
@ tolklu czuje się zawiedziony
@ tolklu czuje się zawiedziony
@Ig0r
czy Ty przypadkiem uważasz, iż ja sądzą, że żarówki w projekcie piwo, były "przełączane ręcznie" na zasadzie jeden przełącznik-jedna żarówka?
ja pierdole
czy Ty przypadkiem uważasz, iż ja sądzą, że żarówki w projekcie piwo, były "przełączane ręcznie" na zasadzie jeden przełącznik-jedna żarówka?
ja pierdole
I co w tym sadystycznego? Rozumiem, jeśli coś jest ciekawe na tyle, by nie musiało być sadystyczne, ale to nie jest ani sadystyczne, ani tym bardziej ciekawe. Nuudy.
Non me tenet clavis!
...
No, chyba, że to BDSM ^^
Sarahblack, lepiej wracaj na MTV jezeli chcesz patrzec nie zastaniawiajac sie nad niczym i tylko twierdzic "lubie" czy "nie lubie"
I nie ucz tak swoich dzieci bo beda ludzie sie z nich smiac na sadisticu
zostało to zrobione dokładnie tak jak mówi snik0 - na dworze nie zmienia się światło, co oznacza, że cała animacja musiałaby być zrobiona w maksymalnie 1,5 godziny. a nawet wtedy byłoby widać różnice w zachmurzeniu co zaraz by się odbiło na wyglądzie fotek. aczkolwiek bardzo fajna animacja
Szału ni ma...
bo pierdolisz jakbyś mózgu nie miał. potrenuj trochę składnie, wytrzeźwiej, albo zejdź z tripa czy cuś.
Sarahblack, lepiej wracaj na MTV jezeli chcesz patrzec nie zastaniawiajac sie nad niczym i tylko twierdzic "lubie" czy "nie lubie"
Opis i styl twojej wypowiedzi już poświadczyły o twym poziomie.
I do it all because I'm evil
And I do it all for free
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów