📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gosc musi pochodzic prosto z rodu jakiegos wielkiego herszta czy innego wielkiego nordyckiego wojownika ktory to na dzien dobry upolowal dzika golymi rekami i popijaw wino z czaszki pokonanego wroga.
No ja pierdole gościu pije wóde, kąpie się w lodowatej i nic mu nie jest. Ja jak najebany wracam z imprezy w zime to na drugi dzień umieram.
Ciekawe czy Apetor pali w piecu
Pomysł ze stosowaniem piły spalinowej jako napędu niezły.
Pił ktoś z was tę gorzałę? Warta kupienia?
Pił ktoś z was tę gorzałę? Warta kupienia?
SanicHegehog napisał/a:
Nie zdziwiłbym się jakby się okazało kiedyś, że to brat/szwagier/kuzyn prezesa Vikingfjorda...
Przecież to trzeba być idiotą, żeby myśleć, że to nie jest sponsorowane. Te zbliżenia na nazwę wódki, czy tym razem również na nazwę "Husqvarna" to typowa kryptoreklama. Ile to już było takich projektów, które okazywały się być sprytnie zaplanowanymi kampaniami marketingowymi. Wątpię, by tutaj było inaczej.
Tak czy siak, nie ujmuję Apetorowi jego zajebistości i wielkich jaj (w przenośni, bo na tym mrozie... wiadomo), dlatego za niego zawsze piwko.
Czy tylko mnie się wydaje, że widziałem ten filmik zanim został nagrany (znaczy listopad/grudzień 2016)?
Łeb dam sobie uciąć, że już widziałem, jak używa piły jako napędu i to ujęcie z dwiema flaszkami o zachodzie słońca... kurwa, to już było... Takiego deja vu jeszcze nie miałem O.o
Łeb dam sobie uciąć, że już widziałem, jak używa piły jako napędu i to ujęcie z dwiema flaszkami o zachodzie słońca... kurwa, to już było... Takiego deja vu jeszcze nie miałem O.o
Za apetora zawsze browarek
Rosyjskie podwodne łodzie atomowe nie mają tak dobrych wejść
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów