📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czekam na to jak za 50 lat wy tak wszystko ze stołów będziecie zapier**lać bo nie będzie was stać na nic ! Rzeczywistość jest szara i niestety nie taka piękna jak w internecie...
Firma Zbyszko powinna zrobić troll-joke i powystawiać tam picie po terminie ;D
Proponuję żeby filmikiem zainteresowała się policja, przecież to jest kradzież w żywe oczy!
Pokaz pazerności w wykonaniu Polaków!!! WSTYD!!!
Pokaz pazerności w wykonaniu Polaków!!! WSTYD!!!
Nie wiem na huj płaczecie tutaj, skoro oni nigdy na sadistic nie wejdą i się nie dowiedzą o tym co zrobili, ale wy kurwa myślicie, że to centrum świata ...
Jestem pewny, że gdyby tam postawić paśnik dla saren i innych jeleni, to to bydło rozkradłoby siano... Niech dostaną sraczki aż do nowego roku
Bredzicie z tymi żałosnymi emerytuarami. Prawda jest taka , że Ci całkiem biedni nędznicy nawet tam nie poszli. Biorą Ci którzy mają , a zapewne wielu z nich podjechało tam swoimi 2-3 letnimi brykami z salonu. Gówno prawda , że emeryt czy rencista ma się tak tragicznie. Statystycznie to właśnie emeryci mają największe oszczędności i to oni są największym rynkiem eksluzywnych dobroci jak np nowe samochody. Wiadomo , że są też naprawdę biedni , ale z reguły ich godność nie pozwala im na takie wyczyny. Jak będzie tak jak teraz za 40 lat to sobie poradze, bo propaganda biedy nie pozwala zauważyć jednej naprawdę ważnej prawdy historycznej. Za PRL-u nie było prawie nic , prawie bo jedna z neiwielu rzeczy która była to PRACA, zarabiało się kasę której nie było na co wydać , ale praca była co za tym idzie składki na zus były. Lata 90 te to też dużo pracy już za dobre pieniądze. Dopiero od 2000 jest kicha. Więc pytam się , gdzie byli kiedyś Ci kurwa teraz przymierający głodem emeryci. Nigdzie leżeli ch..m w gore a teraz płacz , że nic nie ma? babcie nei robiły , bo tyrał facet, ale 80% emerytury po nich też mają , więc jak nie ma na życie to znaczy , że stary też był zasranym nierobem i pewnie walił bimber piwnicznej roboty , a nie pracował jak normalny człowiek. Wiadomo zdarzją się losowe tragedie i jest pewien odsetek ludzi , którym nie pykło i nie mają teraz za wiele , ale w większości Ci co mają mało to dlatego , że przejebali życie na nic nie robieniu i podnosza głos , że świat jest chujowy, bo oni biedni , a państwo nie chce ich utrzymywać.
Co za bydło Ale przeróbki rozbawiły mnie do łez
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów