📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Ruskie to ustawione, gdzie taka świnia da się przez taką łaskę przygnieść, wiem bo sam swoje ważę
Nie rozumiem czemu sędzia przerwał akcje grubasa w momencie gdy zaczął ją okładać po żebrach. Miał szansę wtedy wygrać.
Ruskie to wszystko muszą małpować po Stanach, nawet ten ich kretyński teatr/wrestling czy jak to się tam nazywa.
Przecież on się kurwa jej podłożył, co on myślał,że porucha?
BigBertha napisał/a:
Buahah... Jak sędzia obczaja cyce grubasa. Pewnie sobie myśłi "Mmm, ale doje. Wyssał bym mleko, a potem je wziął na hiszpana".
Czemu miałby tak myśleć...o_O
BigBertha napisał/a:
Buahah... Jak sędzia obczaja cyce grubasa. Pewnie sobie myśłi "Mmm, ale doje. Wyssał bym mleko, a potem je wziął na hiszpana".
BartekN napisał/a:
Czemu miałby tak myśleć...o_O
Bo swój swojego pozna.
Ojejku.. Dostał latare i zeszczał się w gacie, to już nie wstawał, żeby siary nie było
za pipke by ją złapał była by jego
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
To byl chyba jedyny momentbw jego życiu ( pomijając poród) kiedy mogl poleżeć z kobieta nawet kiedy go bije
joeblacktwo napisał/a:
Pochwal się za 3 lata
Nie kurwa głuptasku...
Stówkę mam od 20 lat i nie grozi mi wzrost wagi...
Prędzej korekta w dół.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów