oglądać aż do jebnięcia!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
alli82 napisał/a:
skoro idą te "święnta" to poproś o słownik pod choinkę...Już duża była... można walić w łeb:) Akurat święnta idą
to byl pisk opon, czy swinia wyrazila niezadowolenie ? naprawde nie moge rozpoznac
Biedny knury
Co za kurwa barany... już wolę oglądać jak wypierdalają się i giną ludzie, niż zwierzęta które nie są tak popierdolone.
kurwa w łeb i do gara po co ma sie zwierze męczyc. w koncu po to jest hodowane przez człowieka zeby jeden z drógim miał co do gara wsadzic. wielcy obrońcy praw zwierząt sie odezwali !!!
Obrońcy zwierząt się znaleźli. A potem popędzili do biedronki po mielone.
Mogli je zawinąć na chatę, to by sobie chłopaki chociaż poruchali
think666 napisał/a:
Nie wiem czemu, ale bardziej byłoby mi żal tej świni niż ciebie...
kolejny zoofil?
co za kretyn kierował. Widzi że świnia biega po drodze to zapierdziela, powinni mu jeszcze tę furę spalić skoro jest kretynem, a tak rolnik tylko z 500zł w plecy.
pierdolcie sobie co chcecie na temat tego posta, nie wszystkim się przelewa.
pierdolcie sobie co chcecie na temat tego posta, nie wszystkim się przelewa.
Kierowca czusty kretyn, kamerzysta nie lepszy....... meczyc ludzi spoko ale zwierzęta?? czemu one winny nie rozumiem....
Skąd one się tam wzieły??
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów