📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Ci ludzie sa zjebani, może dojść do strzelaniny a Ci leża za policjantem bo trzeba nagrać. Później pretensje.
Blaster55 napisał/a:
Kurwa też bym klaskał jakby bandziorów w Polsce odjebywali. Na przykład klaskał bym jakby odjebali takiego jednego pijanego chuja z sędziowskiej rodzinki
Ten pijany chuj dostanie pewnie pół roku i to w osobnej celi, więc nawet nikt go nie wyrucha...
I to był występ ludzie biją brawo panu złodziejowi za jego debiut i policji która kolejny raz nie dała ciała i pokazała się z najlepszej strony ...
Ale gdyby nie tacy odważni ludzie to by nie było materiałów na sadistica
Zarejestruj napisał/a:
Ci ludzie sa zjebani, może dojść do strzelaniny a Ci leża za policjantem bo trzeba nagrać. Później pretensje.
Ale gdyby nie tacy odważni ludzie to by nie było materiałów na sadistica
TomRar napisał/a:
Ten pijany chuj dostanie pewnie pół roku i to w osobnej celi, więc nawet nikt go nie wyrucha...
Sprawa jest bardzo medialna. Powinien wyłapać minimum 25. Ale na ile skompromitują się nasze "sondy"? Zobaczymy.
Świnka zakładniczka... ??? 99% sadoli by ją brało beż zastanawiania.
Dlaczego ten grubas co stał zanim nie zareagował spokojnie bym chwycił od niego pistolet. Dlaczego policja wcześniej nie strzelała skoro nie Celował dziewczynie w głowę więc mogli oddać czystsze widać że amatorzy
Ciula napisał/a:
Dlaczego ten grubas co stał zanim nie zareagował spokojnie bym chwycił od niego pistolet. Dlaczego policja wcześniej nie strzelała skoro nie Celował dziewczynie w głowę więc mogli oddać czystsze widać że amatorzy
zesralbys sie i obtarl se jajca lecac do domu w obsranych gaciach... nastepny kurwa zjeb mitoman.
baronturbina napisał/a:
Oczywiście kolor skory łotra przypadkowy.
Ale na tle tłumu to wygląda na pontonowego mgr.inż Uvuvwevwevwe Onyetenyevwe Ugwemuhwem Osas.
Koleś z karabinem chodzi za kolesiem z klamką. Sytuacja pod kontrolą. Jedyne co przychodzi do głowy, to łazić za nimi. No bo przecież co złego może mi się stać. Na pewno, gdyby strzelali do siebie, to na pewno każdy pocisk oddaliby w siebie celnie. Jakieś rykoszety? Przypadkowy cywil dostał w tętnicę szyi? Gdzie tam... Idę za nimi.
Zawsze mnie zastawiam dlaczego zakładnik w takiej sytuacji nie opadnie na ziemie udając że zasłabł czy zemdlał. Policja miałaby łatwy strzał do napastnika.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów