napęd przednioracicowy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
eee, myslalem ze salto pierdolnie
Deyr fé deyja frændr deyr sjálfr it sama ek veit einn at aldri deyr dómr um dauðan hvern
pewnie celewo upierdolili jej nogi...
nawet mozna doszykac sie racjonalnego wytlumaczenia:
napewno nie spierdoli, dluzej trzyma swiezosc, mnie ruchu -takze szybciej rosnie,
jak sie chodzic nauczy to do cyrku mozna sprzedac, ew. do telewizji, a nie tylko na kilogramy.
z reszta i tak pewnie spotkamy sie z ta swinka u chinczyka za rogiem.
nawet mozna doszykac sie racjonalnego wytlumaczenia:
napewno nie spierdoli, dluzej trzyma swiezosc, mnie ruchu -takze szybciej rosnie,
jak sie chodzic nauczy to do cyrku mozna sprzedac, ew. do telewizji, a nie tylko na kilogramy.
z reszta i tak pewnie spotkamy sie z ta swinka u chinczyka za rogiem.
Alternatywa dla wegetarian, mieć golonkę i nie zabijając świnki
Muszę stwierdzić że dość intensywnie używa mięśni grzbietu a jak wiadomo muskuły wypracowane są twarde jak skała. Marnie wróżę schabowym i karkówce z tego wieprzka. Będą podejrzewam "nieco" gumowate ;p
Dwie golonki + browar Jeszcze raz dzięki świnko Szwagier pozdrawia :]
~Anonymous~ no i mi żeś apetytu narobił
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów