📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
hardlife7 napisał/a:
po co taki syf dodajesz pojebało cie debilu
Raz syf z dupy, raz syf z uszu wszytko po to, by dodać animuszu.
Edit: btw to Ty chyba na bardziej jeszcze nie byłeś panie.
Taką pasieką nie pogardził by sam kubuś puchatek.
Kolor skóry pewnie bez znaczenia
To jeden z tych filmików gdzie najpierw piwo, a później się ogląda
patyczki są po to aby czyścić małżowinę uszną, a nie kanały. wtykając patyczki do ucha tylko upychasz wosk dalej w uchu. czyszczenie uszu powinno ograniczać się zwykłego mycia wodą z mydłem, ewentualnie czyszczenie małżowin patyczkami
Przy tak zawalonym uchu ,gdy ktoś ją uderzy w ucho to mózg jej przebije
Znałem taką dziewczynę, bardzo piękna, jędrne piersi i tyłek, ładna twarz i dosyć mądra. Miała podobną wadę, wosk w uszach produkowany w bardzo szybkim tempie, wyczyściła uszy i za góra dwie godziny znowu zajebane woskiem. Do tego strasznie śmierdzącą się pociła, chociaż dbała o siebie.
SpeedyG napisał/a:
Znałem taką dziewczynę, bardzo piękna, jędrne piersi i tyłek, ładna twarz i dosyć mądra. Miała podobną wadę, wosk w uszach produkowany w bardzo szybkim tempie, wyczyściła uszy i za góra dwie godziny znowu zajebane woskiem. Do tego strasznie śmierdzącą się pociła, chociaż dbała o siebie.
jak dobra z niej sraka
hellbwoi napisał/a:
Tak to podobno sie dzieje jak sie uzywa patyczkow...
pierdolenie, od 20 lat używam patyczków (czyszczę nie jakoś tam agresywnie, ale regularnie - co kilka dni).
Nigdy nie miałem żadnych problemów z uszami, raz w życiu przytkało mi się (po kąpieli w kurewsko zimnym jeziorze) gdy miałem jakieś 14 lat. W sumie to myślałem, że po paru dniach przejdzie, ale niestety trzeba było się do laryngologa udać.
Oczywiście.. jak ktoś sobie te patyczki w ucho wpycha, tak jak Sasha dildo w dupę, to się nie ma co dziwić. Wszystko z umiarem.
Anonymous napisał/a:
Kiedy masz dość lewicowego pie**olenia PiS i hodujesz własne zatyczki do uszu.
Typie. Wyloguj się z życia, pokrako.
I idź lewakom obciągać, jak to masz w zwyczaju.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów