📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
kokinosz napisał/a:
Pewnie bóg miał akurat zajęte i modlitwy nie doszły.
Zajęty to ty byłeś pisaniem głupot i nie zdążyłeś na czas do Boga, gdy rozdawał rozum
@up
Co dwie głowy to nie jedna przecież.
@4up, takich na hardzie
@popielniczka88, wiesz co jest żałosne? Że autor nawet kurwa nie potrafi wymyślić tytułu. O opis się już nie przypierdalam, bo w tym wypadku jest już na zdjęciu.
@popielniczka88, wiesz co jest żałosne? Że autor nawet kurwa nie potrafi wymyślić tytułu. O opis się już nie przypierdalam, bo w tym wypadku jest już na zdjęciu.
Bardzo mi się podoba tytuł Piwko leci
Buk tak chcial bo odpierdalaly w lonie matki ;X za kare !
@BluntedAstronaut - niech się ksiądz tak nie denerwuje. O wiarę w św. Mikołaja też ksiądz taki nerwowy?
dobra, pytani czysto retoryczne do tych, którzy skończyli przynajmniej 20 lat i wykazują jakiekolwiek funkcje myślowe - lekarz robi usg, mówi, że widzi bliźniaki, ale wsio jest ok - i tak do 30 tygodnia ciazy, a później zmienia sie nagle lekarz i na badaniu zauważa anomalię - i się pytam was sadole - co teraz? nie usuniecie, bo za późno. nie wyrzucicie na śmieci, bo to kurwa wasze poczwarki. zoperować nie można, bo jedno z dzieci umrze (wspólny mózg czy coś) i które wybrać. Pierdole, w tym nie ma nic śmiesznego.
w takich przypadkach zawsze mnie zastanawiają odczucia jakie mają katole i ich nie zawachana wiara w coś co wymyślił sobie człowiek a raczej ich grupa by sterować innymi. Aborcja nie to nie kondony nie bo po co. Tyle zła spowodowane przez jedną światową firmę jaką jest kościół .
Tekst : " Thank you for not aborting me" mnie koszmarnie wkurwia. Skąd jeden z drugim możecie wiedzieć co sobie myśli taki dzieciak, skąd możecie wiedzieć czy chce żyć czy nie chce. To że ma rozwaloną twarz czy tam drugiego bliźniaka przyczepionego na stałe do głowy czyni go gorszym od Ciebie?
Dawać maść na ból dupy bo się uniosłem.
Dawać maść na ból dupy bo się uniosłem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów