📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:51
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Napinaczka drogowa
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nikt nigdy nie wylał 5 litrów na środku skrzyżowania i podpalił?
I weź w takim upośledzonym kraju wyjdź gdziekolwiek z rodziną na sylwestra bez strachu, że twoja kobieta czy dzieciak nie wrócą z poparzeniami twarzy czy pourywanymi paluchami, bo jakiś zjeb wycelował w nich petardą. O tej akcji z benzyną na środku ulicy nawet nie będę się rozwodził...
JoSeed napisał/a:
Toż to działania wojenne, nie zabawa...
W lgbt parlamencie nazywają to różnorodnośćcią,ubogaceniem.
A gdy masz inne zdanie jesteś faszysta, konserwa, zacofany i masz ruskie poglądy.
Dopóki urzędnikom odpowiedzialnym za sprowadzenie (bezproblemowe rozmnażanie się tej zarazy) nie zrobią czystek, to te śmiecie za 30-50 lat zrobią z białymi to co banderowcy na Wołyniu z Polakami.
Dzikie zwierzęta jak widać mają ruje. W normalnym kraju powinni dostać po 10gram ołowiu, następnie wywoz do zakładu utylizacji odpadów
dOpieca napisał/a:
Jebana hołota , powinni to w TV pokazywać dla tych jebanych lewaków , wielbicieli pierdolonych arabusów i innego ścierwa
Pokazywanie nic nie da bo tu i tak zaraz przylecą fani ciapatych kutasów jak pazuzu, geraldinio i kilku innych, których nie stać na turnus opierdalania kutasów w Egipcie więc chcą Afrykę przywieźć tutaj. Będą cię przekonywać, że u nas to nawet gorzej jest i ogólnie to jebać pis itp
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów