Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dokładnie tak!!!
Jak zwykle przy każdym twoim poście4 można się podpisać rękami i nogami bo nawet tak zacne grono jak sadistic jest pełne cebulowej spierdoliny. Ty jako jeden z nielicznych jesteś ponad tą masową cebula umysłową. Brawo!
despatico, jakby zaśpiewał nie z playbacku to by cebula płakała że za taki hajs niewypadało w szaliku i rękawiczkach wystąpić...itd
Cebula zawsze bedzie narzekała na rodaków(i tylko na rodaków bo obce gówno chłonie jak pampers).
Od tego jest cebula;
śpiewa Zenek to wiocha ale grają opa gamgman stajl to już się bawimy bo światowe.
Cały Polski rodzimy folklor zrównać z czymś najgorszym ale całe popularne gówno z każdego innego zakątka ziemi wychwalać jak się da - oto kwintesencja cebuli.
Niestety ale mentalność niewolnicza to teraz ukryta domena tych wielce postępowych. Wszystko co Polskie to wstyd a wszystko co inne to fajne, nowoczesne, właściwe. Upłynie jeszcze czasu aż wyzbędziemy się tych kompleksów.
Gam Gam stajl to jest rak na poziomie disco polo. Z reszta 90% zachodniej muzyki. Jesteś debil jak uważasz że ludzie uważają się za szlachtę jak słuchają zachodniej masówki.
Disco polo to nie jest żaden folklor. To jest rynsztok. Pisząc o tym że Disco Polo to folklor obrażasz polskie dziedzictwo kulturowe.
Ja tam znam polskich artystów na poziomie którzy mogli dać czadu.
Ja tam znam polskich artystów na poziomie którzy mogli dać czadu.
Mogli by dać, ale w twoim mniemaniu, disco polo jak już pisałem jest obecnie popularne i ma większą oglądalność i zapotrzebowanie na rynku i dlatego było wkomponowane w to widowisko i dlatego między innymi odnieśli taki sukces jeżeli chodzi o oglądalność, bo każdy mógł znaleźć coś dla siebie.
I skończ z tym twoim "bo ja podatki płace" dlaczego twoim zdaniem twoje podatki są ważniejsze od podatków ludzi, którzy lubią disco polo?
Zazwyczaj piszesz jak to kościół wpierdala się w życie innych i chce je urządzać a tutaj ciągle się produkujesz na swoją modłe co kto i gdzie ma słuchać, przecież ci nikt nie każe tam jechać albo tego oglądać, zluzuj trochę...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów