Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~Conscribo gimbozorda to sobie nazywaj swego ojca chetnie bym cie spotkal na ulicy to zaraz bysmy sobie wytlumaczli to i owo i by sie zobaczylo jaki jestes mocny w gebie
siersciuchu szmaciazu
Siema Stefan
@up
Bez obaw. Tacy ludzie, nigdzie nie dochodzą...
"Ja Ci k***a dziecko zrobię, ty k***a szmaciarzu, Cię rozjebię k***a" - Artur Szpilka
Za parę lat nikt o nim nie będzie specjalnie pamiętał, bo moi drodzy...Nie wiem czy wiecie, ale do boksu potrzebny jest mózg i stalowe nerwy. Trafi na bardziej doświadczonego to się może nauczy.
Barani łbie Jak znów coś będziesz cytował, to wsłuchaj się uważnie.
Przeca mówił/krzyczał wyraźnie "Zrobię Cię jak dziecko!"
Kurwa gimbosperci!
Barani łbie Jak znów coś będziesz cytował, to wsłuchaj się uważnie.
Przeca mówił/krzyczał wyraźnie "Zrobię Cię jak dziecko!"
Kurwa gimbosperci!
Podejrzewam że ma ciekawsze zajęcia, niż wsłuchiwać się w mało dojrzałe wiązanki słowne, więc nie wiem skąd "argument" o gimbusach i baranach. Twoim zdaniem pewnie mędrcami są ci, co godzinami spędzają czas na spamiętywaniu, czy "kurwa" była przed przecinkiem, czy dwa słowa po "chuj"... Nadużywanie słowa "gimbus" przy okazji każdej utarczki słownej, też już się robi wkurwiające.
A co do samego pana Szpilki - nie moja broszka, ale ogólnie wydaje mi się w miarę nie głupim kolesiem i obiecującym sportowcem. Przydałoby mu się tylko więcej ogłady. Chociaż sporty napierdalane, to nie poezja, więc może tak ma być.
~Conscribo gimbozorda to sobie nazywaj swego ojca chetnie bym cie spotkal na ulicy to zaraz bysmy sobie wytlumaczli to i owo i by sie zobaczylo jaki jestes mocny w gebie
siersciuchu szmaciazu
jest takie stare powiedzenie : chuja byś zrobił.
Chłopie, jaki kurwa pretendent jak go w rankingach swiatowych nie ma? Jaki koles pokroju Tysona? 17 letni Mike by nim wytarł ring. Co go z Żelaznym łaczy? To że w pierdlu siedzial? On był wtedy u szczytu kariery, mistrz swiata dwudziestoletni, a ty porownujesz do niego jakiegoś typa co poszedł sie pruć pod wiejską remize i psy go zgarneły, tak poza tym to szpila trenuje boks od conajmniej 6?7? lat, nie pamietam dokladnie, ale w wieku 17 bił się już w lidze m.in. z Zimnochem.
Wkurwiles mnie porównując jedna z żywych legend boksu do jakiegoś półgłówka. Już nawet w obrazaniu ludzi Mike miał więcej klasy. Jak chocby Krzyczenie 'fuck off' do faceta co mu powodzenia zyczył. Czy grożenie Lewisowi że mu dzieci zje, a co robi nasz kogucik? Krzyczy ze zrobi drugiemu facetowi dziecko, gay detected.
na boxrec.com 38 w heavy na świecie, 20 w Europie.
38 Artur Szpilka 177 12(9)-0-0
2008 23 southpaw
Wieliczka, Poland
To prawie go nie ma.
to, że boksowałeś wcale nie musi oznaczać, że na boksie się znasz. Wielu wybitnych sportowców zostaje trenerami i nie osiągają sukcesów, mimo, że ich sportowe kariery były bardzo udane, także to nie jest wyznacznikiem... Tyson i Szpilka? Widziałem może z 80% walk Tysona, zarówno jak był młody i już starszy i kurna uwierz mi, ale Szpilkę łączy z nim jedynie agresja (tyle że Mike umiał ją wykorzystać, Szpilka teo jeszcze nie potrafi)... Do Tysona w wieku 19 lat, 23letniemu obecnie Szpilce jeszcze daleko... Technika, gibkość, szybkość, siła ciosu, bardzo dobre uniki, to wszystko jest po stronie Tysona w wieku 19lat, Szpilce w wieku 23lat tego wszystkiego jeszcze brakuje. Nie mówię, że Artur nie jest w stanie zdobyć mistrza świata, ale porównywanie go do Tysona jest błędem.
Tak bije się z leszczami, lecz według mnie dobrze,iż dostaje przeciwników "stopniowo" nie chciałbym żeby popełnił ten sam błąd co wach (ktory boksowal chujowo )ktory na walke z "kliczkom" został puszczony za wczesnie.A co do goracej glowy to on sam mowi ze takowa ma i stara sie bardziej ogarniac bo wiadamo ze ze starym wyjadaczem rzuci się na niego zostanie wypunktowany i dechy.
też widzę, że przyda się powrót do podstawówki na język POLSKI.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów