Niesamowita synchronizacja sześciu japońskich gimnastyków (z Uniwersytety Aomori) ze świetną choreografią i piękną muzyką. Za ten układ zdobyli pierwsze miejsce podczas mistrzostw gimnastyki artystycznej w Japonii w roku 2009.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
taniec wzywający deszcz .
ja uważam to za niesamowite i ogromny szacunek dla tego, choć pewnie nie raz złoili im dupy w czasie treningów
Kurwa, zaobserwowałem, że ostatnio coraz więcej japońskiego gówna można znaleźć na sadolu ... nie wiem z czym to jest związane ...
Aha a co do filmiku
Aha a co do filmiku
nie no przepraszam... wiem że już sadol to nie sadol ale żebym musiał o 1.30 w czwartek lekko wyluzowany natykać sie na kitajców w rajtuzach i to jeszcze ze 150 piwami na koncie toj uz przesada... sorry, chyba żę na końcu są cycki albo jakies dymanko, ale nie wydaje mi sie ...
Przepraszam ale co to tu robi tu ma być czarny humor chyba że to jakiś sytuacyjny żart z Japonii (wiecie że trzęsą się i wywijają jak bym im się ziemia trzęsła pod nogami ) jeśli tak to piwo ale jeśli to kolejny " łączymy się w bólu " to ja dziękuje
Pomijając ogólną histerię związaną z tsunami na Wiśniowych Wyspach czy jakoś tam, to synchro maja zajebiste .... Lepsze niż balet moskali
A to już wyczyn nie lada, a czy komuś sie to podoba że to tu jest to mi akurat zwisa.
TV nie oglądam i jedyne okno na świat mam przez net, więc zobaczyć coś innego niż wylatujące zęby jakiegoś zdymanego domorosłego Tony Howk'a na schodach to jakaś odmiana.
Odjebcie się od wstawiającego z laski swojej
Napiszcie CHUJ na ścianie i wyjdźcie po prostu
A to już wyczyn nie lada, a czy komuś sie to podoba że to tu jest to mi akurat zwisa.
TV nie oglądam i jedyne okno na świat mam przez net, więc zobaczyć coś innego niż wylatujące zęby jakiegoś zdymanego domorosłego Tony Howk'a na schodach to jakaś odmiana.
Odjebcie się od wstawiającego z laski swojej
Napiszcie CHUJ na ścianie i wyjdźcie po prostu
Na pewno byli WSTRZĄŚNIECI tak dobrym wynikiem.
Czekałem cały filmik aż zacznie trząść się ziemia, nie warto oglądać...
WhatsUpMan napisał/a:
Kurwa, zaobserwowałem, że ostatnio coraz więcej japońskiego gówna można znaleźć na sadolu
No, i coraz więcej idiotów.
A co do pokazu, jego piękno jest brutalne, gdy wyobrazić sobie jak byli katowani za małolata, i ich zduszone ambicje z innych dziedzin..
To tak jak patrzeć na taniec niedźwiedzia, wiemy że był uczony na podgrzewanej stali, ale i tak jest piękny.
Filmik zajebisty na piątkowy poranek co by zwątpić że za oknem szaro i chujowo.
może to i pojebany naród, ale na dzień dzisiejszy w pewnych dziedzinach są nie do doścignięcia....
I tak przegrali by w Mam Talent z jakimś śpiewającym dzieckiem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów