Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale fryz na Spider-mena ma zajebisty, szkoda tylko że takie gówno na włosach to by se tylko 10 latek odj🤬

JoSeed napisał/a:
A wy jesteście zadowoleni, jak wam drzemkę przerywają?
Otóż to haha
winters506 napisał/a:
Ten wspaniały łańcuch na szyi zobowiązuje do pewnych standardów
Jaki wspaniały łańcuch, ja mam taki że jakby chudemu piwniczakowi założyć na kurzy kark to by nie wstał z fotela. Ten miał jakiś taki cienki damski.
takamahi napisał/a:
Najgorsze w tym wszystkim jest to że te zjeby mają atomówki.
To trochę nieodpowiedzialne i lekkomyślne, że akurat im ktoś przekazał broń jądrową... przecież to jakieś żule są, jeszcze któryś naciśnie guzik i nieszczęście gotowe.
patmon napisał/a:
Ulaniec powinien jakieś kalesony wciągnąć co by te tłuste podpiździe maskować 🤣 stanik też by mu się przydał 🤢
gdybyś ulańcowi powiedział to prosto w twarz to skończyłbyś jak brodaty, tak samo szybko, albo szybciej, bo w tym przypadku startował z niewygodnej pozycji

[ Dodano: 2025-01-03, 15:18 ]
Dostojny napisał/a:
To trochę nieodpowiedzialne i lekkomyślne, że akurat im ktoś przekazał broń jądrową... przecież to jakieś żule są, jeszcze któryś naciśnie guzik i nieszczęście gotowe.
a kto im niby przekazał broń jądrową? przecież sami sobie wyszpiegowali budowę, a surowca do ich produkcji mają mnogo

bercisko napisał/a:
Aż k🤬a wstyd, że należą do rasy białej
chyba mongolskiej
Atakujesz śpiącego, budzi się i ci wyk🤬ia w ryj a ty płaczesz "a, eto mnie oczień nie nrawitsja". Ten film powinni pokazywać wszędzie w szkołach na Zachodzie w ramach lekcji "zrozumieć rosyjską duszę".
bercisko napisał/a:
Aż k🤬a wstyd, że należą do rasy białej
nie należą do naszej rasy! pamiętaj, że murzyńskość nie zależy od koloru skóry. Można być czarnym i uczciwym człowiekiem (tak wiem, że nie za często) a można być kacapem, który jest gorszy od murzyna
Synek nie lubi jak go tata budzi z liścia i posłał starego na matę

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie