📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:31
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale fryz na Spider-mena ma zajebisty, szkoda tylko że takie gówno na włosach to by se tylko 10 latek odjebał
winters506 napisał/a:
Ten wspaniały łańcuch na szyi zobowiązuje do pewnych standardów
Jaki wspaniały łańcuch, ja mam taki że jakby chudemu piwniczakowi założyć na kurzy kark to by nie wstał z fotela. Ten miał jakiś taki cienki damski.
takamahi napisał/a:
Najgorsze w tym wszystkim jest to że te zjeby mają atomówki.
To trochę nieodpowiedzialne i lekkomyślne, że akurat im ktoś przekazał broń jądrową... przecież to jakieś żule są, jeszcze któryś naciśnie guzik i nieszczęście gotowe.
patmon napisał/a:
Ulaniec powinien jakieś kalesony wciągnąć co by te tłuste podpiździe maskować 🤣 stanik też by mu się przydał 🤢
gdybyś ulańcowi powiedział to prosto w twarz to skończyłbyś jak brodaty, tak samo szybko, albo szybciej, bo w tym przypadku startował z niewygodnej pozycji
[ Dodano: 2025-01-03, 15:18 ]
Dostojny napisał/a:
To trochę nieodpowiedzialne i lekkomyślne, że akurat im ktoś przekazał broń jądrową... przecież to jakieś żule są, jeszcze któryś naciśnie guzik i nieszczęście gotowe.
a kto im niby przekazał broń jądrową? przecież sami sobie wyszpiegowali budowę, a surowca do ich produkcji mają mnogo
Przeciez to medytacja.
Atakujesz śpiącego, budzi się i ci wykurwia w ryj a ty płaczesz "a, eto mnie oczień nie nrawitsja". Ten film powinni pokazywać wszędzie w szkołach na Zachodzie w ramach lekcji "zrozumieć rosyjską duszę".
bercisko napisał/a:
Aż kurwa wstyd, że należą do rasy białej
nie należą do naszej rasy! pamiętaj, że murzyńskość nie zależy od koloru skóry. Można być czarnym i uczciwym człowiekiem (tak wiem, że nie za często) a można być kacapem, który jest gorszy od murzyna
Synek nie lubi jak go tata budzi z liścia i posłał starego na matę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów