Co tu mówić synowie spuszczają łomot ojcu który lał ich matkę, plus jakiś typ który rozdzielał dostał parę bonusów.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Co tu mówić synowie spuszczają łomot ojcu który lał ich matkę, plus jakiś typ który rozdzielał dostał parę bonusów.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
heh, sceny jak z okresu mojego dzieciństwa, aż się łezka w oku kręci
@WinderWolf Chuja sie znasz. Mala dziewczynka, ktora przez cale dziecinstwo obserwowala jak ojciec tlucze matke, pozniej znajdzie sobie takiego samego chlopa, ktory bedzie ja lal jak szmate, a ona mimo ze zaplakana, tak naprawde bedzie spelniona, bo powiela wzorzec. Co ja zrobie, za co bede zyla, to tylko wymowki, znalazlo by sie mnostwo porzadnych facetow, ktorzy chetnie by ja pod swoj dach przyjeli, ale ona nie chce takich, ona chce skurwiela, ktory bedzie ja bil, bo taki wzorzec zapisal sie w jej podswiadomosci i sama sobie z tego nie zdaje sprawy. Mowie oczywiscie o wiekszosci przypadkow, wiadomo ze znajda sie wyjatki, ale takie predzej czy pozniej odejda od kata.
Dla mnie zawsze takiej patologi winna jest kobieta skoro daje dupy takiemu gosciowi to ona odpoiwada za krzywdy jakie doßwiadcza dziecko , a tøumaczenie ze tp robi z dobrego serduszka mnie nie wystarcza bo wiem æe kobieta zawsze i wszystko robi tylko dla siebie a majá taka nature æe jak dostana po pysku to im z cipy cieknie bo odbierajá tro jako siøe a dla wøasnej cipy sa gotowe poswieci dobro dziecka
Na koniec ojciec zsikał się ze szczęścia że wychował porządnych wojowników
Głupia dziura. A ja tam lubię patrzeć jak takie baby dostają wpierdol. Wokół było tylu spoko gości i akurat musi być z mendą. Tak na przedmówcy sama sobie winna.
Mówcie co chcecie - ale synów dobrze wychował.
ahahhaha brawo, tamten chudy śmieć jak usiadł na dupę ahhahah nawet nie mruknie . Prawidłowo potraktowani
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów