📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@gremlin1982
Świetne słowa! Jakby się dało postawił bym Ci 100 piw. Wpizdu idę zaraz konta zakładać
Świetne słowa! Jakby się dało postawił bym Ci 100 piw. Wpizdu idę zaraz konta zakładać
@gremlin1982:
Sam ćwiczę amatorsko i wiem ile trzeba mieć wytrzymałości fizycznej, a co najważniejsze - mentalnej. Wytrzymać ból, przyzwyczaić się do diety, wyrzekać się większości używek, zero alkoholu itp. To właściwie praca nad sobą 24h na dobę. Szacunek dla tych co potrafią bawić się w to na serio. A hejterzy to przeważnie albo chucherka albo spaślaki, które tylko szukają wymówek pokazując skrajności (np. takich sytholowców co z kulturystyką nie mają nic wspólnego) i wymyślając bajki o małych kutasach czy małym IQ.
Sam ćwiczę amatorsko i wiem ile trzeba mieć wytrzymałości fizycznej, a co najważniejsze - mentalnej. Wytrzymać ból, przyzwyczaić się do diety, wyrzekać się większości używek, zero alkoholu itp. To właściwie praca nad sobą 24h na dobę. Szacunek dla tych co potrafią bawić się w to na serio. A hejterzy to przeważnie albo chucherka albo spaślaki, które tylko szukają wymówek pokazując skrajności (np. takich sytholowców co z kulturystyką nie mają nic wspólnego) i wymyślając bajki o małych kutasach czy małym IQ.
@gremlin1982
Nie wiem czy jesteś zawodowcem czy nie, jeśli tak to rzeczywiście ten sport to styl życia jak napisałeś i wiele wyrzeczeń. Jeżeli natomiast chodzi o amatorską kulturystykę, to nie jest aż tak źle. Dietą można lawirować (co prawda lekko), tortury na treningu to przyjemność, a suplementy - przynajmniej w moim przypadku - nie są potrzebne. Trenuje co prawda ok. 2 lata więc to długo nie jest, wiem że z czasem progres będzie mniejszy, ale u siebie wiele trudu z wyrzeczeniami nie widziałem. Może mi niektóre rzeczy przyszły lekko, np. rzucenie palenia na dobre, alkohol ograniczone to 2 piwek w miesiącu, ale w sumie takie małe osiągnięcia sprawiają przyjemność.
No i zapomniałem dodać, że syntholowcy to ciule bez odrobiny rozumu i znajomości ludzkiego organizmu.
Nie wiem czy jesteś zawodowcem czy nie, jeśli tak to rzeczywiście ten sport to styl życia jak napisałeś i wiele wyrzeczeń. Jeżeli natomiast chodzi o amatorską kulturystykę, to nie jest aż tak źle. Dietą można lawirować (co prawda lekko), tortury na treningu to przyjemność, a suplementy - przynajmniej w moim przypadku - nie są potrzebne. Trenuje co prawda ok. 2 lata więc to długo nie jest, wiem że z czasem progres będzie mniejszy, ale u siebie wiele trudu z wyrzeczeniami nie widziałem. Może mi niektóre rzeczy przyszły lekko, np. rzucenie palenia na dobre, alkohol ograniczone to 2 piwek w miesiącu, ale w sumie takie małe osiągnięcia sprawiają przyjemność.
No i zapomniałem dodać, że syntholowcy to ciule bez odrobiny rozumu i znajomości ludzkiego organizmu.
nie lepiej sobie tescia z meta zajebac? jeszcze faja stoi 24/7 i ruchasz kobite 5 razy dziennie;p
Ekspertem napisał/a:
Ludzie którzy wstrzykują synthol myślą że da im to szacunek na zielni, a tak naprawdę tylko narazi na szybszy wpierdol (ograniczona motoryka, wolniejsze ruchy, ryzyko kontuzji i ... zerowy progres siły).
A ja myślałem, że są po prostu popierdoleni
escimo napisał/a:
A ja myślałem, że są po prostu popierdoleni
W skrócie - tak, są popierdoleni. Ale oni coś chcą cos w ten sposób osiągnąć - wyglądać lepiej, na bardziej męskich, hardych.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów