reporterka chyba zazdrości mu cycków
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
sars80 napisał/a:
już wiem skąd transy biorą cyce
Uwierz mi. Nawet blisko nie byłeś pisząc ten komentarz.
zajac jestes jebniety czy udajesz?
Jak on nawet lekkiej sztangi nie podniesie, bo się rozleje... Był już na sadolu filmik jak jakiś syntolowiec na pokazie trochę za mocno się spiął i pękł...
Niektórzy pierdole tak jakby był tak przypakowany a to magia syntholu
Trzeba mieć mocne niedojebanie mózgowe, żeby z własnej woli doprowadzić się do takiego stanu.
Musicie zrozumieć jedną rzecz.Tacy ludzie są zadowoleni z takiego wyglądu ponieważ doszło do przeciążenia w ich mózgu i spostrzegają siebie samych jak zdrowy człowiek który ćwiczy latami żeby wyglądać przykładowo jak Arnold Schwarzenegger.
Także nie do końca wiesz o czym mówisz.
Żeby wyglądać "przykładowo jak Arnold Schwarzenegger", też trzeba sporo "zdrowia" poświęcić
Jab7kO napisał/a:
Nie będę się z tobą wdawał w dyskusje.Piszę tylko że ci ludzie widzą kłamliwy obraz samych siebie i im się podobają takie deformacje fizyczne.@Up.
Żeby wyglądać "przykładowo jak Arnold Schwarzenegger", też trzeba sporo "zdrowia" poświęcić
To jest Boliwood i to od razu widać, w 2:03 już nosi koksownika żeby o tym zatańczyć.
Boliwood takie już jest - często kuriozalne i groteskowe.
(A, właśnie spostrzegłem, że rzecz dzieje się gdzieś w latynoskich stronach, bo po portugalsku nawijają, jak konkwistadorzy. Na swoją obronę dodam, że typ wygląda jak cygan i to mnie zmyliło)
Boliwood takie już jest - często kuriozalne i groteskowe.
(A, właśnie spostrzegłem, że rzecz dzieje się gdzieś w latynoskich stronach, bo po portugalsku nawijają, jak konkwistadorzy. Na swoją obronę dodam, że typ wygląda jak cygan i to mnie zmyliło)
mnie by korciło żeby mu tam igłe wbić żeby sprawdzić czy pierdolnie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów