Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To po prostu przygłup z Podlasia. Poniżej tłumaczenie:
"Powinna wpierdolic nie jej, a mężowi, ze taki system awansu w firmie wprowadził"
Większość osób używa tu słów których nie ma w języku polskim. Wielu specjalnie przekręca słowa bo myślą że to fajne. Niektórych komentarzy nie da się logicznie zrozumieć, a ty się przypierdalasz do przecinków, choć przekaz zrozumiałeś. Chłop ci nie dał dupy czy Miodka się naoglądałeś. A przed "że" nie ma konieczności stawiania przecinka, chyba że chcesz zaakcentować pauzę (tak jak zrobiłem to w tym zdaniu) .
Większość osób używa tu słów których nie ma w języku polskim. Wielu specjalnie przekręca słowa bo myślą że to fajne. Niektórych komentarzy nie da się logicznie zrozumieć, a ty się przypierdalasz do przecinków, choć przekaz zrozumiałeś. Chłop ci nie dał dupy czy Miodka się naoglądałeś. A przed "że" nie ma konieczności stawiania przecinka, chyba że chcesz zaakcentować pauzę (tak jak zrobiłem to w tym zdaniu) .
Kolega "Rozjebie" pije do twojego "dla niej", zamiast "jej". Podlasie, aż się wylewa z twojej pisowni. Wiem co mówię, bo jestem z podlaskiego
Kurwa, aż parsknąłem Nie, nie chodziło mi o przecinki
To ze nie wiesz do czego pije jest jeszcze śmieszniejsze
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów