📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:21
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
oozyxak0o napisał/a:
Jeszcze im się uzbrojenie nie skończyło? Kto im to kurwa dostarcza?
Zachod
A przeciwko komu oni walczą i o co? Czy tam w ogóle ktoś normalnie żyje czy każdy dostaje do łapy karabin i masz napierdalaj bo inni też napierdalają
0:40 Ja tę Toyotę już widziałem (klik niżej). Oni je sprowadzają masowo w wersji "allahu akbar" czy mają taką biedę z rekwizytami?
sadistic.pl/friendly-fire-w-syrii-vt198821.htm
sadistic.pl/friendly-fire-w-syrii-vt198821.htm
Gdyby ten Assad to byl taki tusk, to bym zrozumial. Ale oni wcale takiej chujni z nim nie mieli, poprostu ich kraj stal sie celem kilku korporacji, a oni nie rozumieja najwyrazniej ze wojna domowa to najgorsze co moze byc dla gospodarki.
oozyxak0o napisał/a:
Jeszcze im się uzbrojenie nie skończyło? Kto im to kurwa dostarcza?
Ruskie patałachy zbroją tych skurwieli.
Te dzikusy zasługują co najmniej na musztardowy, a w najlepszym przypadku na wodorową.
kałachy, allachy ale czy ktoś się zastanawiał jak oni mogą chodzić po tych pustyniach w kurtkach...???
Gdyby ten Assad to byl taki tusk, to bym zrozumial. Ale oni wcale takiej chujni z nim nie mieli, poprostu ich kraj stal sie celem kilku korporacji, a oni nie rozumieja najwyrazniej ze wojna domowa to najgorsze co moze byc dla gospodarki.
Z jednej strony żydzi, z drugiej ciapaci.
Czy tylko ja wspieram opcję, żeby się nawzajem porozpierdalali? Ostatnie czego nam potrzeba to umocnienie pozycji Izraela na Bliskim Wschodzie.
Czy tylko ja wspieram opcję, żeby się nawzajem porozpierdalali? Ostatnie czego nam potrzeba to umocnienie pozycji Izraela na Bliskim Wschodzie.
gruchens napisał/a:
0:40 Ja tę Toyotę już widziałem
z miasta handlarzy, a Toyoty od Mazdy nie odróżniasz ?
Ch*j wie w co i doczego strzelają.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów