📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widać, że to ustawka jebanych ciapatych rebeliatów.
- Od kiedy to żołnierze chodzą w adidasach
- Od kiedy robią takie akcje w pustostanie który został chyba na ten cel specjalnie odmalowany bo w końcówce widać miejsce na okno.
- Od kiedy to żołnierze chodzą w adidasach
- Od kiedy robią takie akcje w pustostanie który został chyba na ten cel specjalnie odmalowany bo w końcówce widać miejsce na okno.
@xgregor
debil nie wie że jest debil ^^ ucz się matole bo gimnazjum nie skończysz
masz oryginalny tekst pajacu :
"Syrian soldiers beat and torture a mentally retarded man
So living in Syria and being retarded wasn't enough bad luck for him apparently. He needed some more."
teraz poszukaj translatora, przetłumacz i liż moje stopy
m90.org/violent-videos/shocking/69299_syrian-soldiers-beat-and-torture...
debil nie wie że jest debil ^^ ucz się matole bo gimnazjum nie skończysz
masz oryginalny tekst pajacu :
"Syrian soldiers beat and torture a mentally retarded man
So living in Syria and being retarded wasn't enough bad luck for him apparently. He needed some more."
teraz poszukaj translatora, przetłumacz i liż moje stopy
m90.org/violent-videos/shocking/69299_syrian-soldiers-beat-and-torture...
no no a gdzie są te wszystkie zacne organizacje międzynarodowe co to drą jape na papierze o prawach człowieka??
Słabo go tłuką, myślałem, że pod koniec się rozkręci. Oddawaj moje piwo!
Tak się powinno u nas kiboli traktować Cwaniaki jebane jak są w kupie to wyżej srają niż dupę mają.Ciekawe jak by się zachowywali po takim spotkaniu?
@osa79
Wrzuciłeś w translator i kozaczysz?
"mentally retarded" upośledzony?
Wyjdź gnoju i nigdy nie wracaj
Wrzuciłeś w translator i kozaczysz?
"mentally retarded" upośledzony?
Wyjdź gnoju i nigdy nie wracaj
Rebelianci o wolność zmuszeni do zbrojnej obrony swoich rodzin przez bezwzględnym i brutalnym rządem. Kurwa rozjebać bliski wschód w pizde. Afrykańce niech się leją. Na nas nie ma to takiego wpływu jak konflikty na bliskim wschodzie. Szczególnie, że Afrykańczycy nie przeprowadzają zamachów w europie.
Na dodatek zauważcie, że jakieś zamieszki, protesty w europie to dzieło szmatogłowych, a większość murzynów w europie to prawie normalni ludzie.
Na dodatek zauważcie, że jakieś zamieszki, protesty w europie to dzieło szmatogłowych, a większość murzynów w europie to prawie normalni ludzie.
a ja nie mogę się doczekać trzeciej wojny światowej, z islamem na naszym podwórku. Ale będzie jazda jak będę napalmem napierdalał brudasów. Uhuhu nie mogę się już doczekać swojego karabinu i kul oblanych wieprzową krwią - tak dla sadyzmu islamskich skurwysynów - wtedy te oszołomy mają nie pójść do nieba
Generał Pershing miał świetny sposób na takie elementy ('świński numer' podczas egzekucji ) chodzi oczywiście o Syryjskich dzikusów
Pondi napisał/a:
Skąd wiesz, że to żołnierze? Bo mają kamizelki? Ja bym raczej obstawiał, ze to te opłacone kurwy - "rebelianci"
1. Wchodzimy do zrodla:
1
I niestety nie dowiadujemy sie nic.
2. Szukamy dalej i znajdujemy na liveleak informacje ze zmieniona wersja zamaist SSA mamy teraz doczyeninia z FSA co utwierdza nas w przekonaniu ze nikt nie ma racji i trzeba szukac dalej. Dyskusja w komentarzach do niczego nie prowadzi.
2
3. Szukamy dalej:
3
Dowiadujemy sie:
- filmik zostal wyciety (15 minut)
- uposledzony nie jest uposledzony
- prawdopodbnie byl jednym z tych ktorzy zabili jakas 15-latke
4. Patrzac obiektywnie:
- jak zweryfikowac to co faktycznie mowi?
- czy mamy pewnosc ze przez torutury nie mowil czego chcieli?
Nie ma sensu zaglebiac sie bo i tak nie dojdziemy do prawdy ale lepiej nie siac progrpadany (niczym media) tylko patrzec na holywodzkie produkcje z pustyni bez emocji czy tez wspierania ktorejkolwiek strony.
P.S zetelnosc szukanai zrodla jest zalosna na tym portalu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów