18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mom and Death 2013-01-28, 14:01
szkoda że nie dostał heada jak w poprzednim filmiku ze strzelającym ciapatym :/
Zgłoś
botanic18 2013-01-28, 14:10
ja się pytam, skąd te ciapate skurwysyny mają taki sprzęt?
Zgłoś
oozyxak0o 2013-01-28, 14:17
HEADSHOT. Piwo.
Zgłoś
NomadUG 2013-01-28, 14:21
allahy akbary pierdolone
Zgłoś
borisklinga 2013-01-28, 14:22
kamper nub jebany
Zgłoś
itachi666 2013-01-28, 14:23
@botanic18 dały im kraje cywilizowane, bo akbary to tępe strzały, i więcej sobie krzywdy tym zrobią niż komuś innemu.
Zgłoś
pi73rmaster 2013-01-28, 14:39
@botanic18
amerykanie im dali, by ci z ruskimi walczyli no i widzimy jak się skończyło
Zgłoś
ToughLuck 2013-01-28, 15:25 2
No tak "allah akbar jest śmieszne" a "o mój boże" ,"boże dopomóż","jezus maria" itp już nie To jest dokładnie to samo tylko zwracają się do innego Boga. Także mając bekę z brudasów możesz przy okazji mieć bekę z reszty świata , z wyjątkiem ateistów którzy jak ja podcierają sobie dupę wiarą.
Zgłoś
rusofil 2013-01-28, 15:29
ToPrzeciezJa napisał/a:

ale to całe allah akbar jest śmieszne. Ciekawe czy wiedzą, że cały świat ma z nich beke z tego powodu

Oni mają to w dupie. Jakby obchodziło ich to, co o nich gada świat, to już dawno przynajmniej udawaliby, że są inni.
Zgłoś
JaE 2013-01-28, 15:45
ToPrzeciezJa napisał/a:

ale to całe allah akbar jest śmieszne. Ciekawe czy wiedzą, że cały świat ma z nich beke z tego powodu

Mają w to szczerze wyjebane i nie wstydzą się swoich poglądów ani wiary- jakie by one nie były. To chyba jedyna pozytywna cecha u ci(a)patych której nam na Zachodzie brakuje.
Zgłoś
Matush5 2013-01-28, 15:55
Habdilah Hababah Szmahamam ALLAH AKBAR ALLAH AKBAR ALLAH AKBAR Halbudach Halumamna Halulalnba ALLAH AKBAR ALLAH AKBAR.

Interesująca kultura, język i sposób bycia. O dziwo jakim cudem ja się pytam Ci ludzie w ogóle istnieją ? Czy tak wysoki poziom antalfabetyzmu w tym kraju powoduje, że jedna osoba na 50 potrafiąca czytać i pisać dyktuje komuś całe życie ?

Ps. Zastanawiałem się jak wygląda ich życie codzienne...

Toast " Allah Akbar "
Ty skur*** " Allah Akbar "
Ide kupe " Allah Akbar "
Ale dupa ! " Allah Akbar ! "

Śledzac te społeczeństwo na YT czy innych potralach tak to własnie wygląda xD
Zgłoś
p................a 2013-01-28, 16:20
ale mi tam umiejetnosci , znajac amerykanów to to nawet nie był gosc tylko kask na patyku , ( scena z niejednego filmu wzieta) potem zobaczyli gdzie siedza rumuny gdy zobacyzli ogien z lufy i zaje&ali im granatem

na bank tak bylo
Zgłoś
A................s 2013-01-28, 16:26 1
rusofil napisał/a:

Oni mają to w dupie. Jakby obchodziło ich to, co o nich gada świat, to już dawno przynajmniej udawaliby, że są inni.

No właśnie - to u nas tylko jest wmawianie wszystkim, że ważne jest, co o nas mówią i myślą w Hameryce czy innej Jewropie. Rzygać mi się od tego chce. Niech się pierdolą.

I niech każdy zada sobie pytanie - czy kupując nowy dywan do salonu, będzie się pytał sąsiada, co sąsiad o tym dywanie pomyśli?
Zgłoś
b0gus 2013-01-28, 16:27
ToPrzeciezJa napisał/a:

Tak wiedzą, ale nie wiem czemu przyjęli tę wiadomość bardzo wybuchowo...
Zgłoś
xilionfx 2013-01-28, 17:26
W Syrii grają w Battlefield'a bez komputerów i konsol (to dla gimbusów - HAHAHAHHAA ALE SPOKO). A teraz na poważnie - allah akbar i ktoś umarł - niech mi teraz jakiś znany arabista powie, że islam to taka sama wiara jak chrześcijaństwo czy buddyzm. Sajonara
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem