📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
szkoda że nie dostał heada jak w poprzednim filmiku ze strzelającym ciapatym :/
kamper nub jebany
@botanic18 dały im kraje cywilizowane, bo akbary to tępe strzały, i więcej sobie krzywdy tym zrobią niż komuś innemu.
@botanic18
amerykanie im dali, by ci z ruskimi walczyli no i widzimy jak się skończyło
amerykanie im dali, by ci z ruskimi walczyli no i widzimy jak się skończyło
No tak "allah akbar jest śmieszne" a "o mój boże" ,"boże dopomóż","jezus maria" itp już nie To jest dokładnie to samo tylko zwracają się do innego Boga. Także mając bekę z brudasów możesz przy okazji mieć bekę z reszty świata , z wyjątkiem ateistów którzy jak ja podcierają sobie dupę wiarą.
ToPrzeciezJa napisał/a:
ale to całe allah akbar jest śmieszne. Ciekawe czy wiedzą, że cały świat ma z nich beke z tego powodu
Oni mają to w dupie. Jakby obchodziło ich to, co o nich gada świat, to już dawno przynajmniej udawaliby, że są inni.
ToPrzeciezJa napisał/a:
ale to całe allah akbar jest śmieszne. Ciekawe czy wiedzą, że cały świat ma z nich beke z tego powodu
Mają w to szczerze wyjebane i nie wstydzą się swoich poglądów ani wiary- jakie by one nie były. To chyba jedyna pozytywna cecha u ci(a)patych której nam na Zachodzie brakuje.
Habdilah Hababah Szmahamam ALLAH AKBAR ALLAH AKBAR ALLAH AKBAR Halbudach Halumamna Halulalnba ALLAH AKBAR ALLAH AKBAR.
Interesująca kultura, język i sposób bycia. O dziwo jakim cudem ja się pytam Ci ludzie w ogóle istnieją ? Czy tak wysoki poziom antalfabetyzmu w tym kraju powoduje, że jedna osoba na 50 potrafiąca czytać i pisać dyktuje komuś całe życie ?
Ps. Zastanawiałem się jak wygląda ich życie codzienne...
Toast " Allah Akbar "
Ty skur*** " Allah Akbar "
Ide kupe " Allah Akbar "
Ale dupa ! " Allah Akbar ! "
Śledzac te społeczeństwo na YT czy innych potralach tak to własnie wygląda xD
Interesująca kultura, język i sposób bycia. O dziwo jakim cudem ja się pytam Ci ludzie w ogóle istnieją ? Czy tak wysoki poziom antalfabetyzmu w tym kraju powoduje, że jedna osoba na 50 potrafiąca czytać i pisać dyktuje komuś całe życie ?
Ps. Zastanawiałem się jak wygląda ich życie codzienne...
Toast " Allah Akbar "
Ty skur*** " Allah Akbar "
Ide kupe " Allah Akbar "
Ale dupa ! " Allah Akbar ! "
Śledzac te społeczeństwo na YT czy innych potralach tak to własnie wygląda xD
ale mi tam umiejetnosci , znajac amerykanów to to nawet nie był gosc tylko kask na patyku , ( scena z niejednego filmu wzieta) potem zobaczyli gdzie siedza rumuny gdy zobacyzli ogien z lufy i zaje&ali im granatem
na bank tak bylo
na bank tak bylo
rusofil napisał/a:
Oni mają to w dupie. Jakby obchodziło ich to, co o nich gada świat, to już dawno przynajmniej udawaliby, że są inni.
No właśnie - to u nas tylko jest wmawianie wszystkim, że ważne jest, co o nas mówią i myślą w Hameryce czy innej Jewropie. Rzygać mi się od tego chce. Niech się pierdolą.
I niech każdy zada sobie pytanie - czy kupując nowy dywan do salonu, będzie się pytał sąsiada, co sąsiad o tym dywanie pomyśli?
ToPrzeciezJa napisał/a:
Tak wiedzą, ale nie wiem czemu przyjęli tę wiadomość bardzo wybuchowo...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów