Tak wygląda w rzeczywistości
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fake ten filmik. Podpowiadali kibicowi. Przecież każdy kibic tylko robi burdy na stadionach i jest debilem w dresie, który pije piwo i siedzi na ławce pod blokiem.
@kesnall
Kolega po automatyce i robotyce zapierdala na budowie za marne grosze. Pozdrawiam ścisłowców.
Widocznie jest jebanym nie ogarem jak nie potrafi sobie znaleźć pracy............ pozdrówki dla niego! Ja pierdole żadne słowa nie wyrażą mojego zażenowania.........
Kolega po automatyce i robotyce zapierdala na budowie za marne grosze. Pozdrawiam ścisłowców.
Widocznie jest jebanym nie ogarem jak nie potrafi sobie znaleźć pracy............ pozdrówki dla niego! Ja pierdole żadne słowa nie wyrażą mojego zażenowania.........
@BongMan Ale ty pierdolisz koleś. Nie wiem do jakiej szkoły chodziłeś, ale skoro nie uczyli tam jak pisać CV, albo kiedy były powstania w Polsce, to przypuszczam, że do jakiejś specjalnej.
Da dziewczyna z AWF to zwykły worek na spermę, który nic sobą pewnie nie reprezentuje. Mam nadzieje, że ma chociaż jakieś pasje i zainteresowania, bo tak to sobie nigdy faceta do poważnego związku nie znajdzie.
@Winterstorm
Na chuj mu automatyka i robotyka w takim kraju jak nasz? Może za ok. 10 lat, kiedy ten przemysł się rozwinie, to coś znajdzie, wcześniej nawet nie ma co na to liczyć, przynajmniej w Polsce.
Na chuj mu automatyka i robotyka w takim kraju jak nasz? Może za ok. 10 lat, kiedy ten przemysł się rozwinie, to coś znajdzie, wcześniej nawet nie ma co na to liczyć, przynajmniej w Polsce.
Suddenly Psychotic napisał/a:
Wiedza studentki 2 roku AWF i Kibica Lechii Gdańsk nie posiadającego matury
Kurwa, nie rozumiem. Ten filmik byl jakis czas temu na sadola wrzucony, to praktycznie wszyscy sie spinali, na chuj to gowno bylo wrzucone. A jak jakis ziomek pierdolnał to w komentarzu., to od razu jest top. What the kurwa is going tutaj?
Rozumiem, że przetłumaczone z zewnętrznej strony. Natomiast naprawde wszytkim pasuje to "wespinianie" się? "Wespinać, wespinaczka". Sory, ale nie trawie tego błędu i musiałem... Nie ma jak dobra "wespinaczka", gdzie "wespina" się turysta wspierający innego "wespinającego" się.
Jak głosi stara pieśń politechniki "Każda laska z AWF'u robi loda na bezwzdechu" i pomyśleć, że być może taka tempa strzała będzie siedziała w urzędniczym okienku, dzięki znajomościom tatusia...
Winterstorm napisał/a:
@kesnall
Na budowie można nie trzeźwieć i nikt nic nie powie. Po automatyce i robotyce w pracy raczej nie można sobie pozwolić na nałogowy alkoholizm. Jeżeli lubi takie życie, to trudno.
@faucolt
Zobacz sobie w słowniku jak jest poprawnie
Zobacz sobie w słowniku jak jest poprawnie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów