Sam kiedyś myślałem czego to ja bym kurwa nie zrobił... potem gdzieś 20tka...30tka... I już nie mam ochoty czegokolwiek udowadniać siłą.
ale wielu z nich ma przeszłość o której wam się nie śniło.
W Polsce spacerują po ulicach tysiące oprawców , dla których codziennością było niszczenie życie innych ludzi.
Robili to własnymi rękami lub za pomocą pieczątki, nakazu itd.
Dziś niejeden, choć ledwo stoi na nogach, bez mrugnięcia okiem, dla przyjemności powyrywałby wam paznokcie lub pozbawił dorobku całego życia.
Oni nie rzucają się w oczy. Czasem tylko zapomną się i odburkną coś z przyzwyczajenia, jak za dawnych lat kiedy byli bezkarni.
A wtedy awantura gotowa.
Nawet na mdma czy lsd nie mialbym takich rozkmin.. kazdy jeden przechodzien moze byc morderca, więc o czym Ty tutaj pierdolisz?
Masz pomysł gdzie można takie kupić? Ale bym ponaklejał tym starym mendom na czoła.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów