18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 50 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
sorra18 2020-01-23, 17:14
Niestety ale postepowi rodzice chowaja pierdolonych patoli. Tylko problem w tym ze taki maly chujek do szczania bedzie sie wyrzywal na slabszych. Dziadek 20 lat temu by go zgasil jak peta.
Zgłoś
bigsexy 2020-01-23, 17:38 1
Może stara była zeszczana i obsrana a może młody był na głodzie ? Chuj mnie to dla mnie liczył się chwyt za gardziel na resztę leje, spekulacje zostawiam idiotom.
Zgłoś
polakwrocek 2020-01-23, 17:51
Tak właśnie faceci powinni szkolić młodych chłopców z nadmiarem testosteronu.
Sam kiedyś myślałem czego to ja bym kurwa nie zrobił... potem gdzieś 20tka...30tka... I już nie mam ochoty czegokolwiek udowadniać siłą.
Zgłoś
sard 2020-01-23, 18:19
To gówniak przydziwił koalę. A jak trafił na odpowiedniego zawodnika to jak na dresiarza, czy gimbasistę przystało przestał być bojowy
Zgłoś
help3r 2020-01-23, 21:34
cesarz1982 napisał/a:

Powiedział co wiedział....czasem lepiej cicho siedzieć i udawać debila niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości

Dokladnie. Wiec mogles jednak odpuscic ten komentarz

NorbiX napisał/a:

Wokół jest mnóstwo uśmiechniętych staruszków, którzy wyglądają na zwykłych spracowanych ludzi,
ale wielu z nich ma przeszłość o której wam się nie śniło.
W Polsce spacerują po ulicach tysiące oprawców , dla których codziennością było niszczenie życie innych ludzi.
Robili to własnymi rękami lub za pomocą pieczątki, nakazu itd.
Dziś niejeden, choć ledwo stoi na nogach, bez mrugnięcia okiem, dla przyjemności powyrywałby wam paznokcie lub pozbawił dorobku całego życia.
Oni nie rzucają się w oczy. Czasem tylko zapomną się i odburkną coś z przyzwyczajenia, jak za dawnych lat kiedy byli bezkarni.
A wtedy awantura gotowa.

Nawet na mdma czy lsd nie mialbym takich rozkmin.. kazdy jeden przechodzien moze byc morderca, więc o czym Ty tutaj pierdolisz?

Zgłoś
jawor19961 2020-01-25, 20:51
@czarnyblack

Masz pomysł gdzie można takie kupić? Ale bym ponaklejał tym starym mendom na czoła.
Zgłoś
admastpl2095 2023-11-26, 16:11
Dla takich wstawek powinien być nie, przycisk piwa, tylko wódka conajmniej XD
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów