18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
cześć Sadole,
ostatnio podobały się Wam moje animacje, a niektórzy nawet chcieli WINCYJ, więc podsyłam Wam na święta krótki horror, który luźno jest zainspirowany tragiczną śmiercią polskiej iluzjonistki.

Jak ten też się spodoba, to może uda mi się zrobić coś nowego jeszcze w tym roku,
a w bonusie dorzucam Wam kilka "świątecznych" gifów z animacji:

ten ostatni, to ponoć Twój stary czeka w wannie
Zgłoś
wójek 2020-12-21, 20:55 2
URAGE- rysuję i animuję w photoshopie, a składam wszystko w after effects
vortexture- dzięki, muzykę pod animację robił mi kolega
Zgłoś
Stacha 2020-12-21, 22:01 1
fe no me nal ne
Zgłoś
URAGE 2020-12-21, 22:13
wójek napisał/a:

URAGE- rysuję i animuję w photoshopie, a składam wszystko w after effects
vortexture- dzięki, muzykę pod animację robił mi kolega

Jasny gwint, myślałem, że używasz czegoś bardziej dedykowanego. Tym bardziej doceniam ogrom pracy i jak już ktoś wspomniał, chętnie zobaczyłbym taki speedart twojej pracy nad urywkiem takiej animacji.

Zgłoś
pro_avenger 2020-12-21, 22:16 1
Materiał w sam raz na tą stronę. A idź pan w..
Zgłoś
Mariusz 2020-12-21, 22:29
Może to ja się nie znam, ale ogrom wsadzonej pracy nie zmienia faktu że to jakieś malo sadystyczne gowienko. Próbuję docenić, ale nie widzę sensu w oglądaniu.
Zgłoś
ziu 2020-12-21, 23:06 3
Za takie materiały zawsze piwo, a najpopularniejszy komentarz oddał wszystko w tym temacie.

@up
To, że nie rozumiesz jest wyłącznie Twoim problemem.
Zgłoś
zubek25 2020-12-21, 23:40
Rogaty chuj muza jak po 200 grzybkach i sie jarajcie.... Swietne takie ze oj jeszcze zeby merry chuj tam jak mikolaj spiewal a tak ... Siego naj ssmacznego renifera i wesolego karpia w zalewie
Zgłoś
swampman 2020-12-22, 0:05 1
dobra robota. wyglada jakbys inspirowal sie tym co widac w teledysku queens of the stone age - i appear missing

Zgłoś
Galin 2020-12-22, 0:25
"Ostatnia nadzieja sadistica" to wysoko postawiona poprzeczka, nie spierdol tego

Komentuję tylko będąc pod wpływem, a że tańczę już rzadko to i rzadko komentuję.
Zgłoś
Konkubinadenata 2020-12-22, 2:57
Dobra ta animacja. Kawał świetnej roboty.
Gify zamiatają. Gdzie wrzucasz swoje pozostałe prace? Masz stronę www?
Zgłoś
superslavo 2020-12-22, 5:37
Jak czeka w wannie, to nie każ mu dłużej czekać i idź objebac kolbe;)
Zgłoś
wójek 2020-12-22, 9:55
URAGE-
w photoshopie mi się dobrze pracuję, kiedyś mam zamiar spróbować blendera;)
na swoim kanale mam kilka "maknig ofów" jest tam chyba jedną ujęcie z horroru nawet
Konkubinadenata- na youtube wrzucam, albo tutaj: facebook.com/komarywczekoladzie/
Zgłoś
michalsmiechu 2020-12-22, 11:35
Pamietam wcześniej wrzucałeś ten film z muzyką Iron Maidena czy coś w tym stylu, masz to jeszcze?
Zgłoś
torturant 2020-12-22, 18:00
Zrób film o żonach członków Społecznej Straży Rybackiej. Oni wychodzą na noc kontrolować, a do żon przychodzi gach (jeden lub wielu) i je walą w każdą dziurę.
Oświadczam, że zrzekam się honorarium za pomysł do scenariusza.
Zgłoś
Jastrovsky 2020-12-22, 20:37 1
świetne, dawno czegoś takiego nie wdziałem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów