Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
No tak, bo ty jakbyś zobaczył kolesia stojącego z kilkoma czarnuchami to byś postanowił walczyć honorowo 1na1, bo ten drugi na pewno się do tego dostosuje. Ale ty nie masz takich problemów, bo mieszkasz w piwnicy na podlasiu u swoich starych.
Oglądnij jeszcze raz film i potem sie wypowiadaj co do piwnicy nie obchodzi mnie gdzie twoi starzy cie przetrzymują...
Dlaczego zajebał łysemu, a nie temu bijącemu z partyzanta?
Po tym jak najebany nie trafił z partyzanta to łysy rudy też wyprowadził cios dlatego też dostał szkłem
Pizdy nie potrafią dogadać się, to kończy się wpierdolem dla kogoś. A butelka jednak nie taka twarda była, na jaką wyglądała.
Dla mnie to oboje do utylizacji bo oba psy nie miały kagańca niby większy pies pogryzł mniejszego ale mały skurwiel prowokator to cwaniak co szczeka do wszystkiego a potem skomli i ucieka że ktoś atakuje go...
Właściciele nie lepsi ale ten w jasnej czerwonej to powinien dostać od wszystkich za wszczynanie bójek najpierw bije pierwszego nie proszony z partyzanta niczym jebany czarnuch a potem mu pomaga..
Ten czerwony w ciemniejszej bluzce powinien przede wszystkim dostać w ryja za użycie butelki w bójce.
I jak zwykle jebanym lochą z pieskami wszystko uchodzi na sucho narobić problemu a potem brońcie mnie brońcie ....
I ten prowokator który wyjebał łysemu potem zacząu mu pomagać kurwa gdzie tu logika...
On nie wyjebał łysemu, tylko gościowi z butelką. Był zwyczajnie najebany i dlatego ręka tak mu zjechała.
a ten murzyn jebany to po chuja się wpierdala
Murzyn zobaczyl dwóch białych idiotów majacych NIGA MOMENT i pomyslal ze musi doloczyc...
Łysy odważny jak pięciu na jednego jest.
Nie łysy, tylko rudy.
Dlaczego zajebał łysemu, a nie temu bijącemu z partyzanta?
Pewnie obstawił, że jest z RUDYM. JAKI KURWA ŁYSY
Oglądnij jeszcze raz film i potem sie wypowiadaj co do piwnicy nie obchodzi mnie gdzie twoi starzy cie przetrzymują...
Sie zesrał chłopak.
Łysy odważny jak pięciu na jednego jest.
Torebka gejówka i rudy pysk .... przykry widok .
Nie bez powodu oberwał butelką w pedalski ryży łeb
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów