kolejna...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
boxxy z ryja lepsza dupa. poza tym ta ma jakiś dziwny głos, jakby jakiś nastolatek w peruce (czy to coś w blond peruce ma może wacka?)
Co w tym sadystycznego? czy sadistic musi robic sie na badziewie typu smog czy wrzuta? wywalic to!!!
@Ruplestiltskin , sadistic to nie tylko sadystyczne filmiki i fotki. Już gdzieś to pisałem , masz hard. Główna strona jest do zabawnych/ciekawych , humorystycznych rzeczy i np. ten filmik mimo wszystko jest trochę śmieszny że ludzie robią z siebie takich pajaców.
ma zdrowe zęby
~Saia
zdaje sie ze portal sie nazywa "SADISTIC" a nie "pajace i idioci"? szkoda ze coraz wiecej ludzi ma poblemy z interpetacja pojedynczych slow( nie mowie juz nic o rozumieniu zdan...)
niedlugo w komentarzach bedzie syf typu "pierwszy, drugi itd" czy "a gdzie byli rodzice od 20 osob..." etc
zdaje sie ze portal sie nazywa "SADISTIC" a nie "pajace i idioci"? szkoda ze coraz wiecej ludzi ma poblemy z interpetacja pojedynczych slow( nie mowie juz nic o rozumieniu zdan...)
niedlugo w komentarzach bedzie syf typu "pierwszy, drugi itd" czy "a gdzie byli rodzice od 20 osob..." etc
ja tam bym ja ruchal
Tak jak ktos wspomnial wyzej to jest Tabby czy ki chuj ja zwal. Kolejna gwiazda 4chana i kolejna niedojebana nastolatka z iq podobnym do paprotki.
Chujowa... Kilo tapety, zero mózgu i ten wkurwiający śmiech, na dźwięk którego kałach sam mi się przeładowuje... Zajebał bym tępą srakę...
założę się, że połowa z tych napinaczy to wali konia jak ogląda ten filmik, a potem pisze komentarze jaka to z niej głupia cipa i by to wyjebać, żeby to pokazać jacy to oni nie są bezlitośni i 'sadystyczni'
Chyba właśnie zostałem gejem o.O
jarko
jezeli o mnie piszesz to zdecydowanie wole filmiki na: redtubie, xnxx, czy youjizz
przy tym to nawet nie ma jak stanac,nie oeniam jej tylko caloksztalt i umiejscowienie jej tu...
jezeli o mnie piszesz to zdecydowanie wole filmiki na: redtubie, xnxx, czy youjizz
przy tym to nawet nie ma jak stanac,nie oeniam jej tylko caloksztalt i umiejscowienie jej tu...
I tak Boxxy jest lepsza =d.
[img:fe12c2d772]http://flagcounter.com/count/fcLiO7/bg=0000CC/txt=FFFFFF/border=000000/columns=2/maxflags=12/viewers=0/labels=0/[/img:fe12c2d772]
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów