kolejna...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dowód na słuszność dopuszczalności aborcji nawet do 15 lat po porodzie...
ma męski głos (albo to chłopaki w USA mają kobiecy) ;o
zbydlilbym....
Wiadome jest, że 90% tych którzy obejrzeli ten filmik (za pominięciem kobiet) miałoby ochotę wsadzić jej w dupę. Nie zaprzeczam, że ja również. Co z tego, że głupia skoro znajdzie sobie jakiegoś bogatego idiotę w stanach i będzie miała wszystko za cenę dziennego ruchania... U.S.A to pojebany kraj, żałuję tylko, że korzenie mają europejskie.
Hehe dobre:D Kogos cipka swierzbi:d Alb bym sie wwziol za nia:d
dziewczyna lubi pokazywac zabki
dziewczyna lubi pokazywac zabki
ładne zwierzątko
ma ktos link do tego ostatniego "remixu" "everyday im hustlin" ricka rossa?
Poleciłbym jej Wypierdalać do szkoły.
Piwo tylko i wyłącznie dla FREDKI
Fajne ma ząbki, pewnie żre dużo nabiału a poza tym czy tylko tym ją starzy karmią....
żal tylko futrzaka
żal tylko futrzaka
A ja mógłbym zostać jej kolegą bym zajął jej inaczej czas który marnuje na nagrywanie tego typu filmików
Jeśli kiedyś wstanę od Sadistica i przestanę fapować, znajdę sobie kobietę i będę mieć córkę, która okaże się taką pustą bambi, to własnoręcznie przeprowadzę na sobie kastrację i wrzucę film tutaj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów